“Primăriță nud“ din Timiș – iubita unui PNL-ist, fostă nudistă pe Flonta spre deliciul bombardierilor din Giroc – colacul de salvare al Rodicăi Aurelian, fosta șefă din Primăria Timișoara acuzată de măsluirea concursurilor

Buletin de Timișoara a prezentat, joi, 17 august, faptul că două foste angajate din Primăria Timișoara au fost implicate în fraudarea angajărilor și au încheiat câte un acord de recunoaștere a vinovăție cu procurorii DNA.

Este vorba despre Elena Daniela Adam și Bianca Simona Vetrovetz care au fost condamnate la câte un an de închisoare cu suspendare în prima instanță după ce au recunoscut că, la cererea șefei de la Resurse Umane, Rodica Aurelian, au scris lucrările a cinci, respectiv nouă candidați agreați.

Unul dintre candidații respectivi a fost chiar un consilier personal al fostului primar Nicolae Robu.

E vorba de Florin Răvășilă, fost director al Direcției Clădiri, Terenuri si Dotări Diverse – I Est în mandatul lui Nicolae Robu, despre care procurorii spun că nu a avut nicio implicare în trucarea concursurilor“, așa cum puteți citi pe larg AICI.

După declanșarea anchetei DNA, fosta șefă a Serviciului de Resurse Umane din Primăria Timișoara, Rodica Aurelian, plecată între timp din funcție, a chemat o funcționară la ea acasă, pentru a-i cere să distrugă documente-cheie din anchetă, așa cum puteți citi AICI.

Rodica Aurelian a plecat din Primăria Timișoara la Primăria Otelec, care din 2020 este condusă de primărița Pro România, Silvia Fechete, o fostă așa zisă ziaristă.

Primăria Otelec este una dintre cele mai mici și sărace primării din județ, cu un număr mic de angajați, care însă și-a permis să înființeze un post de șef serviciu special pentru Rodica Aurelian.

Conform organigramei primăriei Otelec, fosta șefă a Serviciului de Resurse Umane din Primăria Timișoara a ocupat funcția de șef serviciu Management Organizațional, Cultural și Social.

De unde vin și întrebările: de unde o cunoștea Silvia Fechete atât de bine pe Rodica Aurelian încă să-i facă o asemenea favoare și să înființeze un asemenea post special pentru ea? Sau a băgat-o cineva pe gât să îi ofere o ieșire Rodicăi Aurelia? Și dacă da, cine i-a băgat-o pe gât?

Rodica Aurelian nu a depus pe anul 2023 nici o declarație de avere sau de interese, dar postul apare și astăzi ca existent pe organigrama disponibilă pe site-ul primăriei Otelec, de unde putem presupune că Rodica Aurelian s-a suspendat din funcție.

Însă, dintr-o declarație de interese din 2022 aflăm că Rodica Aurelian era acționară la firma SC Textinc SA, care are sediul în Piața Unirii nr.6.

Conform site-lui listafirme.ro, în 2022 firma a cunoscut un boom fără precedent în existența sa.

Astfel, a înregistrat un profit de 2.4 milioane de lei la o cifră de afaceri de peste 800.000 de lei, în condițiile în care în ultimii ani profitul s-a situat în jurul valorii de 100/200 de mii de lei.

Și acest fapt poate ridica o serie de suspiciuni: de ce tocmai la plecarea din Primăria Timișoara se înregistrează un asemenea profit?

Nu lipsit de importată în acest context, poate de aici pot veni o serie de răspunsuri, este faptul că iubitul Silviei Fechete este consilierul local PNL din Timișoara, Lorenzo Barabaș. Acesta este cercetat de Agenția Națională de Integritate pentru incompatibilitate și este director al ADID Timiș – Agenția de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș – asociație satelit a Consiliului Județean Timiș, deși nu are pregătirea profesională adecvată postului, fiind specialist în turism.

Mai mult, ADID Timiș a oferit mai multe contracte pentru servicii juridice unei firme de avocatură pe care chiar șeful PNL Timiș, Alin Nica, o folosește în interes personal, deși ADID Timiș primește bani publici de la CJ Timiș și primăriile din județ.

Pe aceeași logică a pilelor și relațiilor, ADID Timiș a organizat mai multe evenimente chiar în comuna Otelec, care este condusă de Silvia Fechete, iubita directorului de la ADID Timiș, sub acoperirea unor campanii de strângere a deșeurilor. Deci, alți bani publici folosiți pentru imaginea iubitei.

Înainte de a accede în funcția de primar al comunei Otelec, Silvia Fechete, putea fi văzută pe ștrandul de la Flonta, în sânii goi, ca la nudiști, cum se trăgea pe paturile de lângă piscină, sper deliciul bombardierilor din Giroc. Deci, după sexy consiliera, în Timiș apare și primărița nud.

Așadar, o mână o spală pe alta, și apoi amândouă lovesc cu dispreț obrazul plătitorului de taxe și impozite, sper o bătaie de joc generală, pe care însă timișenii și timișorenii o merită din plin, validând la nesfârșit prin vot asemenea personaje.

Subprefectul PSD de Timiș, Sorin Ionescu și liderul grupului PSD din CJ Timiș, Alexandru Iovescu, la Otelec, alături de deputatul PNL Timiș, Comsin Șandru – trimis în judecată pentru corupție- și consilierul local PNL Timișoara, Lorenzo Barabaș – cercetat de ANI pentru incompatibilitate

Recomandările noastre

Cele mai citite articole