PNL Timiș a pus șef peste gunoaiele din județ un absolvent de turism. Îl caracterizează faptul că este un “bun ascultător“

PNL Timiș arată în epoca Alin Nica/Dănuț Groza ca o ceată de băieți de cartiere care încearcă să agațe fete de benzinărie prezentând-se drept oameni de treabă, iar fetele fiind, desigur, familiste convinse.

Lipsa de viziune politică, lipsa de strategie administrativă, consilierii extrem de slabi, dar agresivi, însă rămași în urma lumii de zi, niște retrograzi, care aplică tactici învățate în anii 2000 și care nu mai au legătură cu realitatea de zi cu zi, au creat un haos infernal într-un partid care se dorea european.

Toate se întâmplă deși opoziția arată mai mult ca un cor de balet, iar autoritățile judiciare sprijină în continuare un partid compromis și ale cărui fapte sunt extrem de dubioase.

Un exemplu recent de meritocrație penelistă este cel al unui absolvent de turism care a fost pus șef peste gunoaiele din Timiș.

Este cazul consilierului local din Timișoara Lorenzo Barabaș, cercetat de Agenția Națională de Integritate pentru incompatibilitate cu funcția publică, așa cum puteți citi în articolul de AICI.

Angajat până recent la Administrația Canalului Bega, o regie a Ministerului Transporturilor, unde a ocupat pe rând funcția de director general și cea de președinte al Consiliului de Administrație, Lorenzo Barabas “a fost parcat“ acum de către PNL Timiș la o agenție satelit a CJ Timiș, este vorba despre ADID Timiș.

Redacția Buletin de Timișoara a primit zilele trecute următorul mesaj de o sursă din interiorul administrației județene:

După cum bine știți Găinăriile taranului de la Dudeștii continuă !!! Acum ceva timp ați făcut mai multe flagrante referitor la traficul de influență legat de Domnul de la vocea României sau chefi la cuțite cum vreți să o luați și uite că ați avut foarte mare dreptate legata de ADID Timiș unde sa înființat un post peste noapte pentru unul dintre argații acestui individ domnul Lorenzo Barabas repet când spun că sa înființat peste noapte postul, fiind de Director general post care nu exista !!! Domnul Lorenzo Barabas pe lângă faptul că nu este pe acest subiect legat de mediu nici măcar la nivel elementar și nu poseda nici studii fiind Absolvent de Managementul afacerilor in turism deci nici o treabă cu partea de mediu. Acesta sa prezentat cu nerușinare la noul loc de muncă unde sta bine merci și taie frunze la câini pe bani publici!!!!“, este mesajul primit la redacție.

Conform CV-ului, Lorenzo Barabas este absolvent a unei obscure universități, care face parte din categoria celebrelor “fabrici de diplome“, Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir – Facultatea de Management Turistic și Comercial.

Așadar, fără niciun fel de experiență în domeniu, consilierul local a primit de la partid prima oară o sinecură la “Bărcuțe“, ca apoi să fie numit ca director la ADID Timiș, poziție din care ar trebui să asigure managementul gunoaielor de la nivel județean.

Mai mult, potrivit aceluiași document principalele abilități care îl recomandă pe Lorenzo Barabas sunt următoarele: bun ascultător, confidențialitate datelor cu care intră în contact și cunoașterea cerințelor specifice activității.   

ADID Timiș este aceeași asociație despre care redacția noastră a dezvăluit că a încheiat mai multe contracte de consultanță juridică cu o firmă de avocatură folosită chiar de șeful CJ Timiș, Alin Nica, în interes personal, deși primește fonduri publice atât de la Consiliul Județean, cât și de la primăriile din județ.  

Cazul nu este singular și merită amintit și cel al fostului șef al STPT, Nicolae Bitea, care fiind trimis în judecată pentru corupție de DNA, a fost pus șef la o altă asociație satelit a CJ Timiș, este vorba despre Asociația de Apă-Canal, care gestionează proiectul județean finanțat din fonduri europene cu aproape 200 de milioane de euro de extindere a utilaților la nivelul județului Timiș.

Nu uitați! “Timișul a nivel european“ – sloganul PNL Timiș din 2020.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole