Agenția Națională de Integritate a fost sesizată pentru un nou posibil conflict de interese în care s-ar putea afla șeful PNL Timiș – Alin Nica

Buletin de Timișoara a sesizat din nou Agenția Națională de Integritate privind un posibil conflict de interese în care s-ar putea afla șeful CJ Timiș, Alin Nica.

Este al doilea dosar depus de echipa noastră de investigație, acțiune care s-a constituit în urma unei anchete jurnalistice.

Primul dintre dosare se referă la faptul că Alin Nica a acordat bani publici din bugetul CJ Timiș pentru biserica din satul său, Dudeștii Noi, în condițiile în care deține o funcție de membru în conducerea Parohiei din localitate. Sesizarea Buletin de Timișoara, pe care o puteți citi aici, a fost acceptată de ANI, care cercetează acum cazul și în perioada următoare va lua decizia dacă îl declară sau nu pe Alin Nica în conflict de interese.

Noua sesizare depusă recent de Buletin de Timișoara se referă la faptul că o firmă de avocatură pe care Alin Nica o folosește în scop privat primește fonduri de la o asociație finanțată de CJ Timiș. Este vorba despre firma de avocați Sabou, Burz și Cuc care a semnat în acest an un contract de consultanță juridică cu ADID Timiș. Întreaga anchetă o puteți citi aici.

Redacția noastră vă va ține la curent cu derularea ambelor dosare aflate pe rolul ANI și vom comunica deciziile inspectorilor de integritate.

Buletin de Timișoara are în lucru alte două anchete jurnalistice care îi vizează pe șeful PNL Timiș, Alin Nica, dar și pe un alt “greu” liberal din județ. Dezvăluirile vor fi senzaționale și le veți putea citi în exclusivitate doar în publicația noastră.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole