Nicolae Robu: domnule Fritz te provoc la o discuție într-un studio TV privind administrarea Timișoarei – să fie puse două scaune acolo și vom vedea ce se va întâmpla

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz a fost invitat săptămâna trecută la o emisiune la DigiTv.

Cu această ocazie a fost invocat și numele lui Nicolae Robu, așa că moderatorul l-a sunat să-și spună părerea, dar fostul primar a refuzat să intre în direct, moment în care Dominic Fritz a fost ironic, făcând aluzie la faptul că Nicolae Robu are nevoie de cineva care să-l asculte:

Sunați-l, sunați-l, o să se bucure…mai ales dacă îl ascultați“, a spus Dominic Fritz.

De asemenea, ulterior, USR Timiș l-a acuzat pe fostul primar Nicolae Robu de lașitate, deoarece refuză o dezbatere cu Dominic Fritz despre proiectele orașului.

Zilele trecute, Nicolae Robu a dat dovadă, din nou, de lașitate. Acesta a refuzat să-i adreseze măcar o întrebare primarului Timișoarei, Dominic Fritz Această evitare a dialogului nu este deloc surprinzătoare pentru cei care au urmărit parcursul lui Nicolae Robu în politica locală. Din contră, este doar un alt episod dintr-o lungă istorie a fugii de dialog și responsabilitate“, a arătat USR Timiș, într-un comunicat de presă.

Totuși, Nicolae Robu spune, pe un video pe pagina sa de Facebook, că nu refuză dezbaterea, ba din contră, cel are fuge de o confruntare directă este chiar Dominic Fritz.

De vreo jumătate de an l-am tot provocat pe domnul Fritz la o dezbatere într-un studio de televiziune. Sunt convins că dv. cu toții m-ați auzit, m-ați văzut de Facebook, la diversele televiziuni la care am avut și eu accesul. Culmea culmilor este că domnul Fritz și fanaticii pe care încă au rămas pe lângă el, ceilalți cu orientare progresistă, e dreptul lor la așa ceva, s-au lămurit cu cine au de-a face și s-au îndepărtat, își permit să spună că eu nu accept. Iată de ce vin în fața dv. acum și spun răspicat. Domnule Fritz, te provoc la o discuție într-un studio TV privind administrarea Timișoarei. Dar cu cifre concrete, oficiale, nu cu bazaconiile pe care le tot promovează mașinăria dumitale de propagandă. Mai mult de-atât, chiar îi rog pe cei care gestionează diverse emisiuni să ne invite și să vedem cine va veni și va veni. Să fie puse două scaune acolo și vom vedea ce se va întâmpla“, a transmis Nicolae Robu fanilor săi.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole