Strada Dunărea din Ghiroda se asfaltează. Este cel mai contestat proiect de către cetățeni

Cel mai complex și de mare anvergură proiect pe care l-a avut Ghiroda vreodată a ajuns la o nouă etapă importantă: pe str. Dunărea se toarnă primul strat de asfalt, pe sectorul de la Cruce până la str. Moldovei, urmând ca până la finalul anului să se toarne și stratul de uzură (final), se arată într-un comunicat de presă.

“Una dintre cele mai circulate artere din comuna Ghiroda, str. Dunărea, a fost reabilitată în totalitate: toate rețelele de comunicații au fost introduse în subteran, stâlpii vechi au fost demontați și iluminatul stradal a fost modernizat cu LED-uri cu funcție smart, vor exista parcări laterale cu axul drumului, trotuarele și accesurile auto au fost refăcute, toate intersecțiile și spațiile verzi vor fi reamenajate iar pe toată lungimea străzii va exista pistă pentru biciclete, au fost introduse rețelele de canalizare, inclusiv cea pentru preluarea apelor pluviale. Știm că acest proiect a provocat mult disconfort cetățenilor din zonă, de aceea, le mulțumim și pe această cale pentru înțelegere și susținere“, transmite primăria.

Reamintim că cetățenii din zonă au reclamat în ultimele luni o serie de probleme privind calitatea lucrărilor executate și nepăsarea autorităților locale.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole