Primăria Timișoara a înființat Comisia Tehnico-Economică – va decide care dintre soluțiile propuse de un proiectant este cea mai bună pentru Timișoara

Primăria Timișoara a înființat Comisia Tehnico-Economică, anunță viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău.

“Punem calitatea pe primul loc pentru viitoarele proiecte din banii cetățeanului. Am înființat Comisia Tehnico-Economică din cadrul primăriei după ce mulți ani a rămas fragmentată, calitatea proiectelor neavând acest filtru unic și esențial. Astăzi a avut loc prima ședință unde am examinat până și cele mai mici obiective de investiții. Fiecare școală, fiecare stâlp de iluminat, fiecare investiție trebuie să fie realizată cum trebuie. Cu fiecare pas de acest gen, creștem nivelul de profesionalism din instituție“, spune Ruben Lațcău.

Rolul comisiei

“Această comisie decide care din soluțiile propuse de un proiectant este cea mai bună pentru Timișoara. În ea, sub ochii critici ai tuturor membrilor (șefi de direcții, servicii, birouri), este de asemenea stabilit dacă un proiect nu atinge nivelul de calitate necesar pentru a trece mai departe pentru implementare. Primește aviz negativ, deoarece vrem să facem lucrurile cu cap și nu doar de dragul de a le face“, a precizat viceprimarul USR al Timișoarei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole