Locuitorii din Ghiroda nemulțumiți de lucrările de reabilitare a străzii Dunărea. Pe alocuri este imposibil accesul cu mașina în curte

Tiberiu Pfiszter a atras atenția de nenumărate ori privind lucrările pe care Primăria Ghiroda le desfășoară pe strada Dunărea.

Acesta spune că “pe anumite porțiuni s-a putut face trotuarul mai îngust, pe altele însă trotuarul a trebuit făcut de aproape 2 m lățime. Bonus, mai este și o porțiune de teren viran de aproximativ 60 cm cu destinație necunoscută pe ambele părți pe toată lungimea străzii”.

Lățimea străzilor și trotuarelor, marea problemă.  

“Rezultatul? Acolo unde trotuarul este foarte lat șoseaua devine îngustă și nu mai au loc două mașini să treacă simultan dacă sunt mașini parcate pe margine. Iar mașini parcate vor fi mai tot timpul (de altfel proiectul inițial prevedea parcări pe ambele părți pentru că se știa că este nevoie de spații de parcare). Ceea ce înseamnă că după finalizarea lucrării (undeva prin 2030 probabil) în Ghiroda nu se va putea circula fluent pe strada principală. Nu mai zic de diferența de nivel dintre șosea și curți care pe alocuri depășește 50 cm ceea ce face imposibil accesul cu mașina în curte”, susține Tiberiu Pfiszter.

Ghiroda poate ajunge cea mai proastă comună din jurul Timișoarei.

“Eu zic să votați tot așa și de acum încolo, că e de bine. Haideți că dacă ne forțăm puțin putem ajunge cea mai proastă comună din jurul Timișoarei. Sau de ce nu, chiar din județ…”, își arată nemulțumirea  Tiberiu Pfiszter.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole