Strada Dunărea din Ghiroda cuprinsă de noroaie. Copii traversează îmbrăcați în saci de gunoi, iar cetățenii au devenit ironici – Swamp City în loc de Ghiroda City

Locuitorii din Ghiorda reclamă de mai multă vreme problemele pe care le întâmpină din cauza lucrărilor de modernizare a străzii Dunărea.

Buletin de Timișoara a mai sesizat aspecte legate de calitatea lucrărilor, însă acum cetățenii se confruntă cu altele noi.

Ploile din ultima vreme au făcut ca strada să devină impracticabilă fiind cuprinsă de noroaie. Copii care trebuie să meargă la școală și-au tras pe ei saci de gunoi pentru a putea traversa.

“Multumesc Primaria Ghiroda pentru plimbarea de seara pe faleza. Imi venea sa dau cizmele jos, dar e cam rece afara. Gunoiul a fost imposibil de scos si stam cu el in curte plin. Il golim in strada sau cum facem? Ne puteti da cateva indicatii? Ne transformam in sectorul 1? Nu ne permitem sa sunam la ambulanta, ca se impotmoleste“, a reclamat situația Liviu Murgoi.

După mesajul său din mediul online, locuitorii din zonă au început să sesizeze și alte probleme.

“Rezistați! Încă vreo 2-3 ani imediat intra firmele in pauza de iarnă. Mai că mă bucur că în câmp e mai bine avem piatra și gauri măcar“, a comentat Cristina Cojocariu.

“La fel este și pe strada Magnoliei din Giarmata Vii…vorba unei persoane de mai sus…intra firmele în pauza de iarna…nu le mai permite timpul sa lucreze“, anunță și Raul Itu.

“Swamp City în loc de Ghiroda City, măcar suntem sănătoși, sau…?“, a venit cu o glumă Raul-Calin Lupu.

“La Jumbo sunt drone de cumpărat, poate fi o varianta“, a spus Dan Tranisan.

“Ati votat ionut…“, a fost concluzia lui Razvan Curta.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole