Lucrările pe strada Dunărea din Ghiroda atrag noi nemulțumiri. “Dorel” a spart iarăși conducta de apă

Buletin de Timișoara vă informa ieri despre zecile de nemulțumiri ale cetățenilor din Ghiroda cu privire la lucrările care se execută pe strada Dunărea.

Tocmai ieri, muncitorii au spart țeava de apă. Comentariile nu s-au lăsat mult așteptate și oamenii spun că nu ar fi prima dată când acest lucru se întâmplă.

“Eu zic să aducă niște chinezi, în trei luni vor termina drumul până la pădure și pe bani mai putini”, a scrie un cetățean despre situația de pe strada Dunărea.

“Asta am indurat noi, cei de dupa Cruce, anul trecut! Si cand scriam despre incompetenta, dezinteres, prada din bani publici, se trezeau postacii de serviciu sa ma înfierează cu manie proletara! Aferim!”, este un alt comentariu.

“Cred ca muncitorii fac anume ca să se mai răcorească”, a scris ironic un localnic.

“Nu-i de mirare, așa este cînd se lucrează după ,,ureche și cu ochii închiși”( nu tu schițe, nu tu desene, nimic nu are primăria in arhivă fiindcă daca ar avea aceste lucruri nu s-ar intimpla).Si pe porțiunea dintre cruce și sensul giratoriu rețeaua de apă-canal este mufată in 2-3-4 locuri nici nu se mai știe așa că pina la capăt mai pot fi surprize”, a fost un al mesaj la care autoritățile nu oferă niciun răspuns.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole