Șeful PNL Timiș, Alin Nica, și-a construit pe banii Consiliului Județean un sens giratoriu pe drumul spre casa sa în comuna Dudeștii Noi unde locuiește – investiția a costat 1.5 milioane de lei și a fost executată de firma tatălui consilierei sale personale

Buletin de Timișoara a prezentat astăzi o răfuială pe bani publici care are loc la PNL Timiș – bătălia pentru milionul de lei dedicat Festivalului Luminii – firma unui PNL-ist abonată la banii Capitalei Europene a Culturii a contestat în instanță licitația organizată de CJ Timiș și pe care a pierdut-o, așa cum puteți citi AICI.

De asemenea tot azi vă prezentam faptul că o firmă apropiată de șeful PNL Timiș, Alin Nica, a fost penalizată de Primăria Timișoara pentru lucrările de la Fântâna cu pești din Piața Victoriei cu 500.000 de lei, așa cum puteți citi AICI.

Totodată, tot astăzi, Primăria Dudeștii Noi a anunțat că sensul giratoriu construit pe drumul spre casa șefului PNL și CJ Timiș, Alin Nica, chiar de Consiliul Județean pe banii cetățenilor județului, a fost finalizat.

Astăzi au fost recepționate lucrările la sensul giratoriu din centrul comunei. Noi spunem că arată extraordinar! Voi ce părere aveți?“, a scris Primăria Dudeștii Noi pe pagina de Facebook.

Lucrările la sensul giratoriu au început în luna martie și au costat 1.5 milioane de lei, ordinul de începere fiind dat chiar de Alin Nica împreună cu primarul Ion Goșa, așa cum puteți vedea AICI.

Lucrarea a fost executată de firma tatălui consilierei personale, Oana Dinulescu Șandru, a șefului CJ și PNL TImiș, Alin Nica. așa cum puteți citi AICI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole