Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, a ajuns un linge blide care cerșește voturile PSD: reamintesc PSD că are o datorie morală istorică față de PNL

Subprefectul PNL de Timiș a ajuns un linge blide în echipa câștigătoare și sperând la postul plin de prefect după numirea guvernului sau, mai rău, să rămână fără sinecura ce i-a fost servită, face un apel josnic pentru un liberal, care pare tot mai des un personaj lipsit de orice demnitate și onoare.

Nici mai mult nici mai puțin, Ovidiu Drăgănescu cerșește practic voturile PSD și, eventual USR, în speranța că va fi recompensat cu osul cel mare de șeful său județean, navetistul dudeștean.

“În anul 2000 PNL a votat un guvern minoritar PSD fără a cere nimic în schimb. Am servit România, de fapt, deoarece țara pornise pe drumul spre UE și Nato și am evitat ca PRM, cu 22% să aibă un atu asupra guvernării, ba chiar să o blocheze. Și după acel vot, între 2001-2004, Romania a înaintat decisiv spre cele două obiective ale întregii națiuni. Nu spun asta ca să reamintesc PSD că are o datorie morală istorică față de PNL, ci ca să afle  USR că, uneori, un vot util României poate fi și un vot dat altui partid. În momentele dificile se vede caracterul unor generații“, este apelul lui Ovidiu Drăgănescu către PSD și USR.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole