Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, participă la ateliere de turtă dulce – în lipsa altor atribuții

Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, încearcă să își ocupe timpul prin Primăria Timișoara de când a fost lăsat fără majoritatea atribuțiilor de către primarul Dominic Fritz.

Fiind sezon rece, plantele nu trebuie udate atât de des, așa că vicele penelist își caută de lucru.

Zilele trecute a trecut pe la “Atelierul de Turtă Dulce a lui Moș Crăciun“, așa cum a informat publicul timișorean printr-o postare pe Facebook.

La Atelierul de Turtă Dulce a lui Moș Crăciun am fost, astăzi, alături de copiii din centrele de plasament ale DGASPC Timișoara, la Ora Lui Robert, acțiune organizată în parteneriat cu MCS Models Timișoara și agenți economici ai orașului. Mulțumesc că m-ați primit alături de voi în această călătorie în atelierul lui Moș Crăciun!“, a scris Cosmin Tabără.

Așteptăm ca următoarele “informări“ despre activitatea de viceprimar să cuprindă umflat de balonașe, modelat plastilină sau ateliere de colorat.

Dezvoltăm Timișul“ – sloganul sub care peneliștii au candidat la alegerile din 2020, cu turtă dulce, care ar putea fi următoarea poreclă a vicelui penelist, Cosmin “Turtă Dulce“ Tabără.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole