Legendarul Nicu Covaci acuzat că s-a vândut pe AUR-ul lui George Simion – mesajul lui Josef Kappl: mi-e rușine de rușinea lui

Legendara trupă rock Phoenix a cântat sâmbătă în județul Vâlcea, în comuna Măciuca, localitatea unde a avut loc nunta liderului AUR, George Simion.

Liderul trupei, Nicu Covaci, a declarat că el a semnat cu o fundație pentru un concert, nu pentru nunta unui politician.

“Eu am încheiat un contract cu o fundație pentru un concert în fața a 10.000 de oameni. Nu cânt la nicio nuntă sau înmormântare, eu cânt în fața a 10.000 de oameni pe o scenă, undeva, la un festival. Nu știu ce nuntă e, eu am încheiat un contract și cânt, din asta îmi câștig banii”, a spus Nicu Covaci înainte de nuntă”.

Decizia lui Nicu Covaci a fost aspru criticată de Josef Kappl, fost membru al trupei Phoenix timp de peste două decenii.

”De unde s-a pornit și unde s-a ajuns!!! De aceea, vă rog să nu asociați niciodată ceea ce am realizat în anii ‘70, sub numele Phoenix, din convingere, cu ceea ce face de mulți ani încoace «liderul» acestui grup, sub același nume! Mi-e rușine de rușinea lui! Dar nu mi-e rușine, ci sunt mândru de cele realizate atunci! Pentru mine, numele Phoenix rămâne în continuare un simbol al rezistenței și al năzuinței spre libertate! Phoenix nu mai există de mulți ani ca trupă, după ce cei cu adevărata «șiră a spinării» au părăsit grupul. Adio reunire! Cu mine NU!”, a scris Josef Kappl pe Facebook.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole