“Nașul meu este un om cu o funcție” – Finul lui Alin Nica urcat pe mașină chiar în fața CJ Timiș dansează în urletul manelelor. IPJ Timiș doarme somnul de veci

Cotidianul online debanat a făcut public ieri un video incendiar în care regăsim un apropiat al șefului CJ Timiș, Alin Nica, care dansează urcat pe mașină, chiar peste drum de Consiliul Județean Timiș.

Personajul, poreclit Bebe Sabie, este un fin de-al lui Alin Nica, care în cercuri informale se lăuda că are peste 20 de fini.

Scena demonstrează perfect zicala „spune-mi cu cine umbli ca să-ți spun cine ești”.

Din imagini reiese că Bebe Sabie a oprit mașina și s-a urcat pe ea chiar vis-a-vis de Consiliului Județean, unde șef este nașu“, la intersecția Bulevardului C.D. Loga cu Bulevardul Revoluției din 1989.

“Surpriza cea mare este că talentatul dansator de la miezul nopţii are o relaţie de rudenie cu Alin Nica, fiica sa fiind fina preşedintelui CJ Timiş. De altfel, într-o posare mai veche de pe Facebook, Bebe Sabie apare alături de Nica cu mesajul “Felicitări Naşu””, scriu cei de la debanat.

Bebe Sabie mai apare alături de Alin Nica într-un video din 2020, în care se remarcă afirmația sa “Nașul meu este un om cu o funcție”.

Reamintim că Alin Nica, care este cercetat de ANI pentru conflict de interese, și-a luat ca și consilier personal un personaj dubios și controversat, fost lucrător la Poliția de Frontieră, Iosif Nicoară, poreclit “Borsetă“. Mai mult, un alt consilier personal este soția deputatului penelist Cosmin Șandru, trimis în judecată de DNA pentru dare de mită.

Până la acest moment, de la publicarea imaginilor, Poliția Timiș nu a informat că a luat vreo măsură de identificare a șoferului și eventuala sa sancționare.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole