Nepotism. După Sorin “OUG 13“ Grindeanu un alt pesedist din Timiș își pune neamurile în funcții – senatorul Eugen Dogariu

Soția senatorului PSD Eugen Dogariu este propusă să ocupe funcția de director adjunct la Institutul Cultural Român de la Budapesta.

Dezvăluirea a fost făcută în contextul în care mai mulți politruci urmează să fie numiți la ICR pe diverse funcții.

“Andreea Dogariu lucrează acum la Protecția Copilului (DGASPC) Timiș. Întrebat de reporterul G4Media ce o recomandă pe soția sa pentru acest post, senatorul PSD Eugen Dogariu a declarat că ”soția mea e specialistă în comunicare, a lucrat în presă multă vreme. La DGASPC ea nu se ocupă de partea socială, ci de comunicare și de proiectele europene”. Întrebat dacă el a influențat în vreun fel propunerea făcută de ICR și avizată de Ministerul Culturii, senatorul PSD a negat.  CV-ul său oficial arată că Andreea Dogariu este inspector superior la DGASPC Timiș din 2019. Înainte a lucrat ca manager de proiecte la mai multe firme locale, având printre atribuții și coordonarea activității unui hotel-restaurant, iar în perioada 2006 – 2008 a fost redactor-șef la Inform Media“, scrie g4media.

Reînscăunarea lui Sorin “OUG 13“ Grindeanu în fruntea PSD, fiind lider de facto și al PSD Timiș, a însemnat o sarabandă de numiri alea rudelor, cumetrilor sau prietenilor apropiați în funcții publice.  

Cel mai celebru și flagrant caz este al cumnatei sale, Aura Danielescu, repusă șefă pentru învățământul timișean.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole