Deputatul Ben-Oni Ardelean, prima voce din PNL Timiș care dă tonul schimbării în PNL: e timpul să schimbăm macazul

Partidul Național Liberal se pregătește din nou de război intern, după doar câteva luni de aparentă liniște.

Informațiile apărute în presa centrală cu privire la posibila mazilire a președintelui PNL, Florin Cîțu, au dat tonul repoziționărilor și la nivel loca,l așa cum anticipa redacția noastră în articolul care poate fi citit AICI.

Prima voce importantă din PNL Timiș care susține necesitatea schimbării conducerii este deputatul Ben-Oni Ardelean.

“Partidul Naţional Liberal are nevoie urgentă de un restart! Dezbaterile valorice, strategia și viziunea politică trebuie să cuprindă toate entitățile care contribuie la o gandire politică coerentă, pragmatică și realistă. Suntem obligați să nu ne abatem de la valorile creștin-democrate, având o responsabilitate imensa in fata țării. Bâjbâiala ne va costa pe toți. Trebuie să ne ridicăm de jos și să luptăm mai uniți ca niciodată pentru România! E singura variantă! E timpul sa schimbăm macazul!“, a scris pe Facebook deputatul PNL Timiș.

La rândul său,, șeful PNL Timiș, big time Săteanul de la Dudeștii Noi, Alin Nica, nu este de acord cu schimbarea lui Florin Cîțu din fruntea partidului.

“Am văzut știrea, care mi se pare deplasată, ca să nu zic fake news, asta înseamnă că noi suntem singura filială care nu știm despre acest subiect, ceea ce greu de crezut. Nu cred că e nevoie acum de schimbarea conducerii, e destul de greu să schimbi președintele fără congres. Oricum, o să fie o ședință a Biroului Politic Național zilele următoare. Eu nu sunt de acord cu schimbarea conducerii pentru că ar arăta imaturitate politică să schimbi conducerea cum bate vântul și ar trebui să ne concentrăm pe livrarea către cetățeni a unor rezultate bune din partea guvernării”, a declarat Alin Nica pentru Pressalert.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole