Protest în fața Consiliului Județean Timiș: “Aline mai vino la servici“ – s-a cerut demisia șefului PNL al CJ Timiș, Alin Nica

Tinerii social-democrați din Timiș au organizat astăzi un protest în fața Consiliului Județean Timiș.

Aproximativ 50 de persoane s-au adunat la Palatul Administrativ purtând pancarte și scandând împotriva conducerii actuale a administrației județene.

Aline mai vino la servici’“, “Așa arată Timișul European cu Nica“ sau “Demisia“ au scandat tinerii PSD-iști.

Scopul protestului este acela de a atrage atenția asupra incompetenței administrației liberale a Consiliului Județean Timiș, în special cu privire la starea drumului județean 691, la patru benzi, care leagă Timișoara de Autostrada A1, prin localitățile Dumbrăvița și Giarmata. Reamintim faptul că fosta administrație PSD a lăsat un proiect început, care a fost pus pe butuci de către actualul președinte liberal al CJT, Alin Nica, iar de doi ani de zile, practic jumătate din timpul mandatului, acesta nu a fost în stare să demareze nicio lucrare în acest sens“, se arată într-un comunicat al TSD Timiș.

Protestul a fost anunțat pe data de 11 noiembrie de către șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, într-o conferință de presă.

Liderul deputaților social-democrați îl acuza pe șeful CJ Timiș, Alin Nica, că nu stă la birou decât o oră pe zi și asta în zilele în care merge la serviciu.

Nu pot să nu remarc că la lărgirea de la Giarmata prin Dumbrăvița nu se mișcă nimic și de săptămâna viitoare vom organiza proteste în fața Palatului Administrativ, în fața Consiliului Județean Timiș, care să-l trezească la realitate pe Alin Nica, prin care vom cere demararea acelui șantier care stă de izbeliște de luni bune și vom cere președintelui CJ Timiș să vină la serviciu, să stea mai multe ore la birou, mai mult de o oră cât stă astăzi, în zilele în care merge la birou, să încerce să preia din atribuțiile date domnului Vasile (n.r. Marian C. Vasile – administratorul public al județului), domnului “Borsetă“ (n.r. Iosif Nicoară – fost șef de cabinet) sau celorlalți doi vicepreședinți, să-și asume pentru încă doi ani pentru că atât mai are la conducerea acestei instituții, și în paralel cu asta să deblocheze în regim de urgență șantierul de lărgire la patru benzi a drumului care leagă autostrada de Timișoara și care sufocă traficul mai ales în Dumbrăvița. Vom organiza proteste, vom cere avizul primăriei pentru ele, atât în fața Palatului Administrativ, cât și pe șantier“, a declarat Alfred Simonis.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole