PSD Timiș susține că șeful CJ Timiș, Alin Nica, stă doar o oră pe zi la birou, în zilele în care merge la serviciu  – filiala pregătește proteste pentru drumul din Dumbrăvița

PSD Timiș va protesta de săptămâna viitoare pentru proiectul de extindere la patru benzi a drumului din Dumbrăvița, blocat de administrația PNL a Consiliului Județean, condusă de Alin Nica.

Anunțul a fost făcut astăzi de șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, într-o conferință de presă.

Liderul deputaților social-democrați îl acuză pe șeful CJ Timiș, Alin Nica, că nu stă la birou decât o oră pe zi și asta în zilele în care merge la serviciu.

Nu pot să nu remarc că la lărgirea de la Giarmata prin Dumbrăvița nu se mișcă nimic și de săptămâna viitoare vom organiza proteste în fața Palatului Administrativ, în fața Consiliului Județean Timiș, care să-l trezească la realitate pe Alin Nica, prin care vom cere demararea acelui șantier care stă de izbeliște de luni bune și vom cere președintelui CJ Timiș să vină la serviciu, să stea mai multe ore la birou, mai mult de o oră cât stă astăzi, în zilele în care merge la birou, să încerce să preia din atribuțiile date domnului Vasile (n.r. Marian C. Vasile – administratorul public al județului), domnului “Borsetă“ (n.r. Iosif Nicoară – fost șef de cabinet) sau celorlalți doi vicepreședinți, să-și asume pentru încă doi ani pentru că atât mai are la conducerea acestei instituții, și în paralel cu asta să deblocheze în regim de urgență șantierul de lărgire la patru benzi a drumului care leagă autostrada de Timișoara și care sufocă traficul mai ales în Dumbrăvița. Vom organiza proteste, vom cere avizul primăriei pentru ele, atât în fața Palatului Administrativ, cât și pe șantier“, a declarat Alfred Simonis.

Pe 26 octombrie Consiliul Județean Timiș a aprobat proiectul tehnic actualizat, devizul general și indicatorii tehnico-economici pentru lărgirea la 4 benzi a tronsonului dintre Socar și autostrada A1 a DJ 691, de pe raza comunelor Dumbrăvița și Giarmata, la un cost de 86% mai mare decât era prevăzut în proiectul inițial, pentru a lansa licitația pentru a găsi un alt constructor după rezilierea contractului, așa cum puteți citi AICI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole