USR+ a luat-o razna. Partidul confundă Dumbrăvița cu China: anul acesta se pietruiesc 90% din totalul de 80 de kilometri de drumuri de pământ

TIMIȘOARA – 16 august

Nevoia de a livra ceva cetățeniilor pe care i-au amăgit cu #fărăpenali, cu transparența, cu buna guvernare, cu oamenii noi, duce la susținerea în spațiul public a unor aberații fără margini și fără jenă din partea celor de la USR+, care nu le fac cinste.

Pe pagina centrală de Facebook a USR PLUS a fost postat un material de prezentare a unor realizări ale aleșilor locali din întreaga țară.

“Primarii USR PLUS pietruiesc și asfaltează drumurile de pământ din localitățile pe care le administrează, pentru ca oamenii să poată circula în condiții civilizate”, se arată în deschiderea postării.

Între primăriile prezentate se regăsește și Dumbrăvița, din Timiș, despre care aflăm, halucinant, că anul acesta administrația USR+ ar fi pietruit 90% din totalul de 80 de kilometri de drumuri de pământ.

“În Dumbrăvița (Timiș), primarul Horia Bugarin pietruiește anul acesta circa 90% din totalul de 80 de kilometri de drumuri de pământ”, au scris cei de la USR+.

Performanța ar fi una demnă de Cartea Recordurilor, însă în lipsa unor documente oficiale, rămâne la capitolul șoc și groază.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole