Partidul AUR Timiș susține că Primăria Timișoara vrea să îi acorde în bătaie de joc un sediu – printre dărâmături, în beciuri și garaje

Partidul AUR Timiș arată cu degetul spre Primăria Timișoara deoarece i-a propus un sediu impropriu în care partidul să-și desfășoare activitatea.

“Sedii în bătaie de joc pentru un partid parlamentar. Veți vedea mai jos poze care arată, pe lângă lipsa de gospodărire, o lipsă de respect pentru buna conviețuire politică și obștească. Partidele parlamentare care au avut acest statut și în legislatura trecută  au deja în Timişoara cel puțin câte un sediu de partid și un birou de parlamentar. Legea le impune să acorde un asemenea spațiu, din cele aflate în administrare și noului partid parlamentar, AUR. La cererea noastră, ni s-a propus să stăm în dărâmături sau beciuri și garaje. Primăria Timişoara calcă în picioare principiile și regulile procedurii administrative de atribuire a spațiilor pentru parlamentari și partidele parlamentare timişene: – Transparenţa – Tratamentul egal – Proporționalitatea – Nediscriminarea – Libera concurență. Ei cred că s-a întâlnit hoțul cu prostul“, se arată într-o comunicat publică a celor de la AUR.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole