Un consilier local PNL din Săcălaz acuză: la primărie doar ușile sunt transparente – am depus 20 de cereri pe Legea 544/2001

Consilierul local PNL din Săcălaz, Cătălin Pânzariu, acuză administrația Nicu Viorel de lipsă de transparență.

Acesta spune că singura măsură de transparență a fost montarea unor uși de sticlă.

“Asistăm zilnic la tot felul de știri cum că în Primăria Săcălaz este transparență maximă. Dl primar se laudă că a investit o anumită sumă pentru a face Primaria transparentă! Este vorba mai exact despre suma de 28.429 de lei cu tot cu TVA, nu 5.000 de lei asa cum ne transmite dl primar (o alta dezinformore grosolana). Este bine ca s-au schimbat panourile la uși și că acum sunt din sticla, dar asta nu înseamnă că Primaria Sacalaz este TRANSPARENTĂ ci doar că ușile  Primăriei sunt transparente!! Transparența înseamnă cu totul și cu totul altceva, stimate domn! Dar, dacă asa înțelege dl primar să  interpreteze legea transparenței, înseamnă că ne meritam soarta. Legea 544 /2001 ne spune clar ce înseamnă transparența și niciunde nu am găsit că dacă ai uși de sticla înseamnă că ești transparent“, a scris pe Facebook consilierul local PNL.

Cătălin Pânzariu susține că a depus nu mai puțin de 20 de cereri prin care dorea să afle diverse informații.

“În acest sens am depus către Primarie Săcălaz aproximativ 20 de cereri pentru a-mi putea exercita mandatul de consilier local, dar din păcate nu am primit răspunsuri la toate cererile asa cum spune legea, doar la câteva cereri am primit raspuns și acelea mult după termenul de zece zile asa cum spune legea. Transparența unei instituții NU înseamnă UȘI DE STICLĂ! Transparența unei instituții este respectarea legii 544/2001“, a mai spus consilierul local PNL.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole