Un fost primar PSD Timiș a marcat la statuia lui Brătianu 147 de ani de la înființarea PNL. Viorica Dăncilă marea absentă

Primarul traseist al comunei Sânandrei, Claudiu Coman, fost membru PSD, care în anul 2020 a trecut la PNL, pare profund cuprins de valorile liberale mai degrabă decât de cele social-democrate, pe care le-a abandonat oportunist doar pentru securizarea mandatului de primar.

Edilul a participat marți la aniversarea a 147 de la înființarea Partidului Național Liberal în Parcul Civic din centrul Timișoarei în care se află bustul lui Ion I.C. Brătianu, alături de alți peneliști, liberali fiind tot mai puțini în cadrul PNL Timiș.

Claudiu Coman, fin al fostului șef PSD al CJ Timiș, Călin Dobra, nu este singur traseist care a îmbrățișat doctrina liberală, PNL Timiș fiind astăzi mai degrabă un conglomerat de oportuniști și profitori care folosesc partidul doar ca vehicul pentru a accede sau a rămâne pe funcțiile publice.

Deoarece PNL Timișoara se află în disoluție după alegerile din vara trecută, la manifestare au fost aduși mai mulți “băieți de pe sate“ pentru a masca lipsa de personal cu care se confruntă peneliștii din Timișoara.

În fotografiile postate pe Facebook de filiala penelistă îi vedem pe primarul de la Gătaia, Raul Cozarov, fost PDL-ist; primarul din Jimbolia, Darius Postelnicu, fost PDL-ist; Radu Lambrino, fost deputat PDL-ist; Adrian Păscuță, finul pesedistei Olguța Vasilescu, fost membru PRM; consilierul local Simion Moșiu, fost PDL-ist; consilierul județean Lucian Blaga, fost PDL-ist; consilierul local Adrian Lulciuc, fost PDL-ist și cercetat de ANI pentru conflict de interese și incompatibilitate cu funcția publică; primarul comunei Belinț, Laurențiu Tîrziu, declarat deja incompatibil de către ANI; consilierul județean Cosmin Costa, cercetat de ANI pentru incompatibilitate; primarul comunei Dudeștii Noi, cercetat de ANI pentru conflict de interese sau consilierul județean Andrei Cotețiu, cercetat de ANI pentru conflict de interese, pentru a da doar câteva exemple despre ce înseamnă PNL Timiș astăzi, dar la fel era și ieri.

Evenimentul a fost condus de către actualul șef al PNL Timiș, Alin Nica, cercetat de ANI pentru mai multe posibile conflicte de interese și a lipsit doar Viorica Dăncilă pentru ca tabloul să fie complet.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole