PNL Timiș organizează o conferință de presă în hotelul unui penelist – întâlnire de neuitat cu “Divizia Cercetaților“ 

PNL Timiș a transmis zilele trecute, pe alese, invitații către ziariștii din Timișoara pentru o conferință de presă de sfârșit de an ce va avea loc miercuri, 21 decembrie.

Conform invitației locul de desfășurare este hotelul Best Western Plus Lido, din zona Soarelui din Timișoara.

Locația aleasă nu este întâmplătoare, deoarece ea aparține unor PNL-ști, este vorba despre Armand Achimenscu, patron și al birtului Charlie’s Pub.

Acesta nu este nimeni altul decât fiul unui vechi liberal, fost președinte al PNL Timișoara și consilier local, Bogdan Achimescu, aflăm dintr-un articol România Liberală șI semnat chiar de actualul purtător de cuvânt al PNL Timiș, Alina Sabou.

De exemplu, PNL Timis l-a batut in cuie pe liberalul Bogdan Achimescu la Directia Apelor Banat, nimeni altul decat patronul unui hotel, unei benzinarii si unei firme de constructii“, aflăm dintr-un alt articol, al jurnalul.ro.

Conform unor surse ale Buletin de Timișoara, Bogdan Achimescuar fi implicat actualmente în afaceri cu cariere de piatră în județul Caraș-Severin și zona Horeca a rămas în administrarea fiului său.

Hotelul Lido a fost în trecutul apropiat și gazda unor alte întâlniri extrem de dubioase, așa cum puteți afla din articolul “Samsarii pistelor“.

Potrivit invitației de presă a PNL Timiș, miercuri, la conferința de presă de final de an, “va participa conducerea PNL Timiș, PNL Timișoara și parlamentarii PNL Timiș“.

Evenimentul va fi un deliciu pentru presa timișoreană care va avea ocazia să îi revadă probabil și pe o parte dintre membrii “Diviziei Cercetaților“.

Din conducerea PNL Timiș – probabil pe Alin Nica, șeful filialei, cercetat de ANI pentru mai multe posibile conflicte de interese sau pe Dănuț Groza, secretarul general, care și-a vândut singur de la primărie mai multe terenuri.

Din conducerea PNL Timișoara – pe Cosmin Tabără, viceprimarul cunoscut mai mult ca fiul fostului ministru Valeriu Tabără decât pentru activitatea proprie sau pe liderul de grup al consilierilor locali peneliști, Adrian Lulciuc, cercetat de ANI pentru incompatibilitate și conflict de interese.

Dintre parlamentarii PNL Timiș ar putea încânta pixurile jurnaliștilor cu povestirile lor, deputatul Ben Oni Ardelean – prins beat la volan sau deputatul ginerică Cosmin Șandru, trimis în judecată de DNA pentru corupție.

Așteptăm cu nerăbdare fotografiile de la marele eveniment de sfârșit de an al PNL Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole