Deputatul PNL Timiș, Ben Oni Ardelean – pastorul afemeiat, prins de paparazzii prin București – vorbește despre dosarul Revoluției

Revoluţia Română este punctul pivotant după care se împarte istoria modernă a ţării, a declarat, joi, în plenul Parlamentului, deputatul PNL Ben-Oni Ardelean, care a calificat drept „o ruşine” naţională faptul că, după 32 de ani, dosarul privind Decembrie 1989 nu este finalizat.

„Revoluţia română este punctul pivotant după care împărţim istoria modernă a României şi deseori auzim vorbindu-se despre perioada dinainte de Revoluţie şi de după Revoluţie. Cu siguranţă, acest moment esenţial în istoria modernă a României a fost triumful libertăţii, a fost triumful adevărului, a fost triumful democraţiei şi aş putea să enumăr mai departe multe alte valori care au fost repuse şi au început din nou să fie dezvoltate în societatea românească odată cu Revoluţia. Singura ţară din blocul estic care a avut parte de o revoluţie sângeroasă a fost România şi întreaga lume se uita spre ceea ce se întâmpla în România şi aşteptau să vadă care sunt desfăşurările şi evenimentele din ţara noastră. Cert este că cel mai important lucru care ni s-a întâmplat a fost ca dictatorul să plece, poporul să ia controlul asupra situaţiei”, a afirmat Ben-Oni Ardelean, la şedinţa solemnă dedicată împlinirii a 32 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989.

El a adăugat că trebuie accentuată „întoarcerea valorilor esenţiale în societate”: „adevărul, dreptatea, libertatea şi credinţa”.

„Rostirea adevărului este un lucru extrem de important în orice fel de societate. (…) Omul a fost înjosit, omul a fost nenorocit, a fost persecutat în perioada comunistă. Demnitatea umană este valoarea esenţială pe care trebuie să o apreciem în acest for al democraţiei. Şi fac o paranteză: este o ruşine naţională că astăzi, după 32 de ani de la Revoluţie, dosarul Revoluţiei nu este terminat. Mai mult decât atât libertatea, triumful libertăţii a reprezentat atunci oaza de speranţă şi scânteie pe care România a avut-o”, a evidenţiat deputatul PNL.

Reamintim, că moralitatea acestui individ oportunist, pus pe liste doar că plimbă peneliști provinciali prin America, nu îi dă voie să vorbească despre Revoluție.

Deputatul a făcut recent înconjurul țării cu știrile despre ibovnicele sale, fiind o pată neagră pe istoria politică a acestui județ, la fel ca personajul Alina Gorghiu, care din ieftinitură nu este scoasă de comentatorii din mediul online.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole