Ce-i lipsește chelului? Tichie de mărgăritar – Comuna șefului PNL al CJ Timiș, Alin Nica, va avea steag – o broască țestoasă întregește modelul comunei Dudeștii Noi

Ce-i lipsește chelului? Tichie de mărgăritar, se spune, ironic, despre cel care, lipsit de lucruri de primă necesitate, dorește să aibă altele, mai puțin utile sau inutile.

Este și cazul comunei Dudeștii Noi, fost sat aparținător comunei Becicherecu Mic, și una dintre cele mai sărace comunități din județ.

Localitatea a fost salvată de familia nașului fostului primar PNL al comunei Dudeștii Noi, Alin Nica, este vorba despre primarul PSD din Becicherecu Mic, Raimond Rusu, care a deschis în urmă cu mulți ani fabrica de mobilă “Casa Rusu“ pe raza comunei Dudeștii Noi.

De atunci, combinațiile imobiliare dintre naș și fin au fost nenumărate, parte dezvăluite deja de Buletin de Timișoara, parte urmează să le prezentăm publicului.

Nu a lipsit din “afacere“ nici familia actualului primar PNL Ion Goșa, care mai multe mandate a fost “locotenentul“ lui Alin Nica la primărie, din funcția de viceprimar.

Cu ocazia alegerilor locale din 2020, nașul PSD-ist, Raimond Rusu, chiar l-a susținut pe finul PNL-ist, Alin Nica, pentru a ajunge șef al CJ Timiș, chiar în dauna colegului de partid Călin Dobra, de la PSD.

Cum marile probleme ale comunei Dudeștii Noi “au fost deja rezolvate“, actuali șefi ai localității s-au gândit că tot ce lipsește este o tichie de mărgăritar.

Așa se face că pe data de 21 decembrie 2021, Consiliul Local Dudeștii Noi a aprobat modelul de steag al comunei, pe care îl regăsiți mai jos.

Ieri, 18 august 2022, Executivul a aprobat o “HOTĂRÂRE DE GUVERN privind aprobarea modelului de steag al comunei Dudeștii Noi, judeţul Timiș“.

Conform unor surse administrative, șeful PNL al CJ Timiș, Alin Nica, este un binecunoscut turist, fiind mai mult plecat atât la București, dar și străinătate, iar implicat în problemele administrative ale Consiliului Județean extrem extrem de puțin, spre deloc.

Ați înțeles acum care sunt motivele deplasărilor? Un steag. Probabil că va fi arborat și pe cele 4 case pe care Alin Nica le deține oficial.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole