Scandal între Nicolae Robu și Ruben Lațcău – primarul bufon vs. viceprimarul primitiv

Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, a participat săptămâna trecută la o emisiune la Tele Europa Nova.

În cadrul emisiunii Ruben Lațcău a declarat că administrația Dominic Fritz a reușit investiții în trei ani mai mari decât administrația Nicolae Robu în cei opt ani.

Deci, primăria este într-un program intens de investiții și nu doar că continuăm proiectele pe care le-am început, terminăm proiecte care au fost începute și eșuate cum au fost Grigore Alexandrescu și Prezan“, a spus Ruben Lațcău.

Viceprimarul USR al Timișoarei a lansat și câteva atacuri la adresa fostului primar Nicolae Robu numindu-l în mod repetat bufon, Timișoara a fost condusă de un bufon, și mitoman, adică mincinos.

Ruben Lațcău a mai spus că va rămâne emblematică pentru oraș imaginea cu Nicolae Robu care alături de un buldozer și două roabe în spatele său a dat drumul ala lucrările de le Grigore Alexandrescu, un șantier care ulterior a fost blocat din cauza problemelor.

Moderatoarea Nadia Iucu a solicitat și un punct de vedere din partea lui Nicolae Robu având în vedere afirmații făcute în cadrul emisiunii, însă fostul primar a refuzat să discute cu Ruben Lațcău, pe care l-a numit ca fiind primitiv.

A urmat un dialog indirect între cei doi așa cum puteți citi mai jos.

Nicolae Robu: Dacă vrea să vină primarul, împreună cu cine vrea el, poate să vină câți încap în studioul dv. și discutăm.

Ruben Lațcău: Domnu Robu, haideți să discutăm exact despre lucrurile punctuale pe care le spuneți.

Nicolae Robu: Îîî, doamna Nadia, nu mă puneți să discut cu oameni de teapa asta că n-am  ce să discut, bine, sărut-mâna.

Ruben Lațcău: Să discutăm despre Grigore Alexandrescu, să vorbim despre acel șantier. Domnu Robu, de ce vreți să fugiți. La experiența dv eu sunt șocat că vă este frică de un dialog argumentat.

Nicolae Robu: Vă rog să-l invitați pe primar, poate să vină cu toată șleahta din jurul lui, câți acceptați dv. în studio. Eu vin singur și discutăm orice subiect. Dar nu mă puneți vă rog cu un om de nivelul ăsta, de de de caracter.

Ruben Lațcău: Haideți domnu Robu lăsați jignirile si să vorbim despre șantiere, Alexandrescu e un exemplu tipic început pe vremea dv..

Nicolae Robu: Stimați timișoreni, uitați-l pe primitivul acesta, nu mă lasă să vorbesc nici acuma.

Ruben Lațcău: Domnu Robu, ați fost rector, vă faceți de rușine vorbind în felul acesta . ca și cadru academic, cum vorbiți în felul acesta.

Nicolae Robu: Dacă mă invitați, să vină primarul și discutăm orice.

Ruben Lațcău: Deci, refuzați dialogul domnu Robu, să înțeleg.

Nicolae Robu: Încă o dată repet, sunt deschis, dar să vină toată conducerea primăriei, toate cele bune.

Ruben Lațcău: Domnu Robu fuge“.

Ruben Lațcău a mai acuzat, în cadrul emisiunii, administrația Nicolae Robu de cârdășie cu clanurile de romi care au ocupat clădirile istorice.

La fel e și în povestea cu patrimoniul, ei au vrut, au încercat, au demarat, tot felul de chichițe avocățești, tot felul de procese care au ca și obiectiv doar jocul de glezne, să ne facem că facem ceva. Exemplul concret este vila de pe Loga. Administrația Robu ar fi putut să se întabuleze prin anul 2016/2017 ceva de genul acesta, dar nu a făcut acest lucru. În schimb primăria a încercat să găsească alte argumente juridice pe care să le conteste inutil și să dea de fapt timp clanului Cârpaci să treacă imobilul printr-un alt set de documente care în final au fost anulate de instanță, de la un membru al familiei, la un altul, de fapt a fost un joc de glezne pentru clanurile de țigani și să se asigure că acel imobil rămâne în mâna lor. La fel ca și pe malul Begăi“, a mai spus Ruben Lațcău.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole