“Haita borfașilor politici“ din PNL Timiș în vizită la Moravița – primarul Răzvan Brăzdău, mândru de ei

“Haita de borfași politici“ ai PNL Timiș din care au făcut pare șeful PNL Timiș, Alin Nica, deputatul Cosmin Șandru și deputatul aflat oficial în opoziție cu conducerea PNL Timiș, Ben Oni Ardelean, au făcut o vizită în comuna Moravița.

Primarul PNL al comunei, Răzvan Brăzdău, dat la bursa zvonurile politice ca și transferat la PSD Timiș, împreună cu alți primari din zonă, se declară mulțumit de oaspeții săi.

Așa cum ne-am obișnuit, de fiecare dată la început de an, domnul președinte al Consiliului Județean, Alin Nica  și doi dintre deputații Timișului Sandru Cosmin  și Ben Oni Ardelean , au fost prezenți în comuna noastră pentru a discuta despre proiectele ce le avem finanțate și proiectele de viitor, inclusiv Biserica Ortodoxă din localitatea Moravița. Vreau, pe această cale, să le mulțumesc pentru prezență și implicare, pentru că de când eu am venit la conducerea acestei comune, au fost alături de noi de fiecare dată când am avut nevoie. Atât vreau să vă spun: anul 2023 este anul în care se va vedea tot ceea ce am muncit cu toții în ultimii 2 ani“, a scris Răzvan Brăzdau pe Facebook.

Reamintim că șeful PNL Timiș, Alin Nica, este cercetat de Agenția Națională de Integritate în mai multe dosare privind posibile conflicte de interese, deputatul PNL Timiș, Cosmin Șandru, este trimis în judecată de DNA pentru corupție, iar deputatul Ben Oni Ardelean, fost pastor, a fost prins la volan atât beat, cât și cu amanta, iar recent cu cârnați și tobă în bagaje la o vamă din Coreea de Sud.

Totodată, Oana Dinulescu Șandru, soția deputatul Cosmin Șandru, este consilier personal al șefului CJ Timiș, Alin Nica, în timp ce firma tatălui său, Dumitru Dinulescu, este beneficiara unor contracte importante cu administrația județeană, chiar de când fiica sa ocupă acest post la cabinetul lui Alin Nica.

Mândru de PNL Timiș – partidul “borfașilor“.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole