“Băieții de pe sate“ din PNL Timiș lovesc din nou – un deputat a fost prins cu tobă și cârnați în bagaje când a vrut să intre în Coreea de Sud

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a efectuat în perioada 21-23 decembrie o vizită oficială în Republica Coreea. Acesta a avut discuţii cu omologul său sud-coreean, Han Duck-soo, şi diverse întâlniri la nivel înalt pe teme de interes în domeniul cooperării economice, cu accent pe zona de energie, investiţii, educaţie şi industria de apărare.

Din delegație au făcut parte și trei deputați de Timiș – ministrul Transporturilor, Sorin “OUG13“ Grindeanu (PSD), liderul grupului social-democraților Alfred Simonis (PSD) și fostul pastor baptist, Ben Oni Ardelean (PNL).

Deputatul PNL-ist a fost protagonistul unui incident pe aeroportul din Seul, semnă că i se aplică extrem de bine zicala “Fă ce zice popa, nu ce face popa“.

Lui Ben Oni Ardelean i-a fost interzis accesul în Coreea de Sud cu produse tradiționale din carne de porc din cauza regulilor stricte sanitar-veterinare.

La vamă, autoritățile sud-coreene i-au interzis acestuia accesul în țară cu produse tradiționale pe bază de carne de porc – salamuri, tobă și alte preparate, potrivit informațiilor G4Media.

Acesta chiar a confirmat incidentul pentru presa centrală.

Nu a fost un incident de securitate, dar cei de acolo au considerat că produsele cu carne nu pot intra în Coreea de Sud, chiar dacă erau cu etichetă, aveam factură pentru ele”, a declarat el pentru G4Media.

Era în preajma Crăciunului și urma întâlnirea cu comunitatea română, am luat în bagajul de cala câteva produse românești cu etichetă. Nu a fost nimic de casă, toate erau cumpărate din supermaket: brânză, cașcaval, salam. Cei de acolo au considerat că produsele cu carne nu pot intra în Coreea de Sud, chiar dacă erau produse etichetate. M-au lăsat să intru doar cu brânzeturi, fără produsele din carne. Nu m-am interesat strict pentru Coreea de Sud. Am considerat un gest elegant pentru comunitatea de români. A fost o chestiune banală, nu a fost nevoie de intervenție consulară”, a spus Ardelean.

Deputatul PNL Timiș, Ben Oni Ardelean, este de departe ușă de Biserică.

În anul 2018, a fost descoperită o “idilă interzisă cu o tânără care lucrează la Senatul României. Deputatul surprins în flagrant de paparazzii Cancan“.

În 20121, deputatul Ben-Oni Ardelean a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins băut la volan.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole