Declarație halucinantă a lui Alin Nica: nu spune în statut ca alegerile trebuie să se și consume, ele trebuie doar organizate

O înregistrare din ședința Biroului Politic Județean interimar al PNL Timiș, desfășurată miercuri, 28 iulie, publicată de Lugojinfo dezvăluie interpretări halucinante ale președintelui interimar Alin Nica în privința alegerilor interne.

Nici mai mult nici mai puțin, Alin Nica, spună că alegerile municipale (n.r. Lugoj și Timișoara) nu trebuie să se desfășoare neapărat și ele doar trebuie să fie organizate.

”Procedura de organizare a alegerilor în cele două municipii din județul nostru poate fi consemnată ca fiind realizată, că nu spune în statut că trebuie să se și consume respectivele alegeri, adică, să fie alegerea biroului local să fie realizată. Strict obligația pe care o avem pentru a ține conferința județeană este să organizam alegeri în cele două municipii, adică să dăm șansa membrilor să se exprime, să voteze cum doresc ei. Ei pot alege să nu existe nici un candidat, să nu se prezinte la alegeri, și asta este, cum să zic, opțiunea lor, dar neorganizând alegeri atunci nu am respecta prevederea statutară și nu am putea organiza conferința județeană”, spune Alin Nica celor prezenți pe Zoom.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole