“Găinăriile“ acoliților lui Alin Nica continuă la Primăria Dudeștii Noi și după plecare sa din funcția de primar. “Sistemul“ preluat de “locotenentul“ său, Ion Goșa

Buletin de Timișoara continuă astăzi seria dezvăluirilor privind “găinăriile“ fostului primar al comunei Dudeștii Noi, Alin Nica, actualmente șef al CJ și PNL Timiș.

Pe data de 22 martie 2022 vă prezentam cazul topometristului Maria Șuteu și a firmei MS-Cad SRL, care de-a lungul timpului a realizat lucrări topometrice pentru mai multe primării din județul Timiș, printre care Săcălaz, Remetea Mare, Sacoșu Turcesc sau Bucovăț.

În articolul disponibil AICI, redacția noastră relata faptul că plecând de la contractele încheiate de firma respectivă cu Primăria Dudeștii Noi am descoperit că asociatul și administratorul firmei de topometrie, Maria Șuteu, are în proprietate un bun imobil teren împreună cu fostul primar Alin Nica, actualmente șef al CJ Timiș, ceea ce înseamnă mai mult decât o simplă colaborarea între o autoritate publică și o firmă de prestări servicii, fapt pentru care Buletin de Timișoara a sesizat la acea dată Agenția Națională de Integritate pentru a verifica un posibil conflict de interese.  

Nu au trecut nici trei luni de la dezvăluirea respectivă că Primăria Dudeștii Noi, condusă acum de Ion Goșa, fostul viceprimar al lui Alin Nica, a încredințat în data de 12.05.2022 un contract de 133.828 de lei firmei MS-Cad SRL pentru servicii de înregistrare sistematică a imobilelor, așa cum puteți vedea în fotografia preluată din Sistemul de Achiziții Publice de la finalul articolului.

Așadar, acoliții fostului primar Alin Nica au fost preluați de către actuala conducere a comunei și beneficiază în continuare de același tratament.

La rândul său, Ion Goșa a făcut obiectul unei recente dezvăluiri a echipei noastre de investigație, fapt pentru care este și el acum cercetat de ANI pentru un posibil conflict de interese legat de soția sa, angajată chiar a primăriei Dudeștii Noi.

Redacția noastră a prezentat în ultima perioadă mai multe informații legate de acoliți ai șefului PNL Timiș, care beneficiază din plin de relațiile cu șeful CJ Timiș.

Spre exemplu, puteți citi AICI, cum un apropiat al șefului PNL Timiș ține blocate lucrările la Fântâna cu pești din Timișoara sau cum familia consilierei sale persoanale a primit chiar de la CJ Timiș un contract de 300.000 de lei, articol disponibil AICI.

Polițiștii din Timiș, procurorii și lucrătorii sistemului de informații au ajuns niște paraziți plătiți de cetățeni cu salarii grase, care preferă să privească în altă parte, eventual spre orarul saloanelor de manichiură, decât să-și facă datoria publică.

Un recent caz este cel a DNA care refuză în continuare să ofere opiniei publice numele celor doi parlamentari implicați în afacerile imobiliare de la Giroc, ceea ce spune tot despre independența justiției și tratament egal în fața legii.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole