Zeci de liberali sunt convocați luni, la sediul PNL Timiș, pentru a fi sancționați. Tribunalele politice reactivate de Alin Nica și Dănuț Groza

Mâine, 11 octombrie, va fi o zi importantă pentru zeci de liberali, membri ai organizației Timișoara, care au fost convocați la sediul partidului pentru a fi sancționați.

Joi, într-o conferință de presă, șeful PNL Timiș, Alin Nica, anunța excluderea din partid a 19 membri ai organizației municipale, în frunte cu consilierul local Raul Ambruș, cărora le sunt imputate evenimentele din data de 31 iulie, când a avut loc runda a doua de alegeri de la PNL Timișoara.

Potrivit informațiilor Buletin de Timișoara, liberalii care sunt suspendați la ora actuală vor fi propuși pentru excludere, însă sunt în discuție și alte zeci de persoane care până acum nu au fost în vizorul conducerii PNL Timiș, dar care se pare că au intrat în dizgrație.

Cei pe care conducerea PNL Timiș vrea să îi sancționeze au fost informați printr-un SMS că “prin comportamentul dvs. de instigare publică la atitudini violente, precum și pentru participarea la acestea a fost încălcat Statutul PNL”.

Screenshot

Recomandările noastre

Cele mai citite articole