Alin Nica și Dănuț Groza: alegerile din PNL Timișoara sunt anulate. Un grup de oameni se joacă de-a alegerile

Într-o conferință de presă președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, a susținut că alegerile din PNL Timișoara au fost anulate.

“Au fost anulate din cauză că situația a degenerat și oameni care nu aveau drept de vot au forțat intrarea în sala de ședință și au perturbat buna desfășurare a alegerilor. Nu există nici certitudinea că unii erau membrii de partid, nici nu îi cunoaștem și nu erau pe convocator și în consecință nu aveau dreptul de a fi în sală”, a spus Alin Nica.

Se va lăsa cu plângeri penale și excluderi din partid

“Din păcate s-a ajuns la sustragerea însemnelor partidului, ștampila partidului, inclusiv semnătura mea, ceea ce este foarte grav și am hotărât să facem plângeri penale față de cei care au instigat sau săvârșit aceste fapte deosebit de grave. Semnalez prezența în sală a ministrului Oros și declarațiile domnului Orban care girează aceste alegeri care sunt în desfășurare la Filarmonică însă nestatutar, îmi lasă impresia că se forțează prin violență o decizie a filialei Timiș în ceea ce privește competiția națională.  Vom discuta în Biroul Politic Județean pașii de urmat la revenirea la ordine și pentru organizarea la o dată ulterioară a alegerilor. Vom decide, de a exclude anumiți membri care nu au avut un comportament adecvat. Săptămâna viitoare vom avea o ședință și vom lua deciziile în forul statutar. Momentan sunt un grup de oameni care s-au întâlnit să se joace de-a alegerile”, a declarat Alin Nica.

Acesta a spus că fiind președinte interimar al PNL Timișoara are obligația de a organiza alegerile în condiții de echitate între candidați.

Reamintim că Alin Nica s-a poziționat clar și fățiș de partea unui candidat așa cum Buletin de Timișoara a remarcat într-un articol.

Umbra lui Nicolae Robu îi dă fiori reci lui Alin Nica

“Ceea ce am văzut astăzi sunt zvâcnirile unor rămășițe ale fostei conduceri, care și-au văzut puse în pericol privilegiile. Nu voi precupeții niciun efort de a face curățenie în această filială care a început în toamnă și va merge mai departe și mai în forță”, a spus Alin Nica.

Dănuț Groza e mâhnit. Se lasă cu sancțiuni

Secretarul general al PNL Timiș, Dănuț Groza, acuzat de deputatul Claudiu Chira că ar fi la originea scandalului din PNL Timișoara, a declarat în aceiași conferință de presă că este o zi tristă pentru PNL Timiș.

“Lucrurile nu s-au desfășurat normal la Sala Capitol. Sigur că noi i-am identificat și îi știm pe cei care au instigat un număr de oameni care să vină și să forțeze intrarea în sală fără ca acei oameni să aibă drept de vot. Noi am avut un convocator făcut pe baza listei de membrii primită de la București. În consecință am luat decizia să anulăm alegerile de pe Timișoara. Nu am crezut că în PNL putem avea astfel de colegi, dar poate e normal din moment ce suntem în reconstrucția filialei după pierderea alegerilor de pe Timișoara. Partidul însă a fost tras într-o situație penibilă. Sunt convins că împreună cu Biroul Permanent Județean vom lua deciziile care se impun pentru colegii care nu ne fac cinste”, a precizat Dănuț Groza.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole