Alin Nica: Dacă va încălca statutul, Nicolae Robu poate fi exclus din PNL Timiș. Am informații că a fost clar în spatele acestor mișcări

Președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica a susținut astăzi o conferință de presă, care s-a transformat într-un duel invizibil cu umbra lui Nicolae Robu și a fost un bun prilej să-și de-a drumul frustrărilor.

În cadrul conferinței, Alin Nica a spus că la nivelul organizației trebuie făcută curățenie pentru a elimina “rămășitele” lui Nicolae Robu, ba chiar și pe fostul primar.

“Am greșit crezând că talibanii din jurul lui Robu pot deveni membri buni ai PNL. Avem dovada clară că acest lucru nu este posibil și prețul pe care îl plătim este foarte mare și îl vom deconta noi, cei care muncim pentru acest partid, în timp ce creatorul acestui mecanism odios scrie pe Facebook. Dacă va nesocoti statutul PNL, evident că orice membru PNL se poate regăsi în această postură. Am informații că a fost clar în spatele acestor mișcări și chiar le-a stimulat și încurajat. Atunci când vor fi dovezile indubitabile și când va ieși și în afara partidului să facă astfel de afirmații, atunci vom vedea. Depinde de gravitatea situației, dar nu aș merge așa de departe”, a mai spus Alin Nica.

Referitor la propriile încălcări de statut de care este acuzat, Alin Nica nu a suflat nicio vorbă, ci a continuat să-și expună frustrările avute la adresa lui Nicolae Robu. Mai mult, din sute de membri ai PNL Timiș are îl contestă acesta vede doar 20-30.

“Îmi cer scuze pentru evenimentele neplăcute prin care a trecut PNL Timiș. Chiar dacă nu le-am provocat eu și colegii mei, ba din contră, am încercat să le evităm, dar cred că acest gest de a-mi cere scuze membrilor și timișorenilor care s-au simțit lezați, este necesar. Acești 20-30 de oameni care au provocat scandalul sunt adevărata moștenire PNL Robu. Este fauna care a crescut în jurul fostului primar. Grupul de forță din jurul lui Robu s-a trezit fără privilegii și a acționat violent”, a declarat Alin Nica.

PNL Timiș este la minus 100, spune președintele interimar, care s-a erijat într-un personaj mesianic.

“Știu că va fi foarte greu pentru că nu începem de la zero, începem de la minus 100 după alegerile de la PNL Timișoara și vă asigur că vom fi mai atenți la oamenii din jurul nostru. Nu construim un partid de interlopi, așa că Nicolae Robu îi poate recupera în proiectul lui dubios de a redeveni primar”, a mai spus Alin Nica.

La conferința de presă au mai participat deputatul Cosmin Șandru, senatorul Alin Gorghiu și deputatul Marilen Pirtea, toți susținând că fac parte din echipa lui Alin Nica.

Alegerile din PNL Timiș de mâine îi va avea ca și competitori la funcția de președinte pe Alin Nica, Sorin Munteanu și Claudiu Chira.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole