Sorin “OUG 13“ Grindeanu l-a numit pe șeful ANAF Timișoara, Mircea Călin, în Consiliul de Administrație al Canalului Navigabil Bega

Sorin “OUG 13“ Grindeanu l-a numit recent pe șeful Direcției Finanțelor Publice Timișoara, Mircea Călin, în Consiliul de Administrație al Administrației Canalului Navigabil Bega.

Numirea s-a produs conform site-ului instituției, ancb.ro, pe data de 03.02.2022, prin Ordin de Ministru.

Mircea Călin ocupă din data de 01.01.2022 și funcția de șef al ANAF Timișoara și este partenerul de viață al fostului prefect de Timiș, Eva Andreaș, consilieră a lui Sorin Grindeanu pe vremea cât acesta ocupa funcția de premier și care actualmente este angajată în cadrul Consiliului Județean Timiș.

Buletin de Timișoara va sesiza Agenția Națională de Integritate în această speță, pentru a verifica dacă Mircea Călin se află sau nu în incompatibilitate cu funcția publică prin participarea în cadrul acestui CA.

Din Consiliul de Administrație al Administrației Canalului Navigabil Bega mai fac parte și Andrei Costina de la PSD și Roxana Mansia, fost consilier județean PSD, actualmente consilier personal al subprefectului PSD de Timiș, Sorin Ionescu.  

Consiliul de Administrație este condus în continuare de consilierul județean PNL Timiș, Mihaela “Bubu“ Calescu, cercetată de Agenția Națională de Integritate pentru incompatibilitate, “fata de casă“ a senatorului Alina Gorghiu.

Administrația Canalului Navigabil Bega este condusă din data de 14.02.2022 de către directorul, soldat credincios al premierului OUG 13, “birtașul“ Ioan Mateescu, patronul restaurantului La Renaissance din Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole