Senatorul USR Timiș, Raoul Trifan: aparatul de sifonat bani publici s-a mutat la Consiliul Județean – Alin Nica are mai puțini bani de deturnat

Senatorul USR Timiș, Raoul Trifan, a declarat astăzi că ieșirile publice la PNL Timiș în privința restructurării STPT au la bază faptul că pilele înrădăcinate în toate instituțiile și-au văzut scaunul pus în pericol.

Demnitarul a lansat un atac la șeful CJ Timiș pe care îl acuză de deturnare de bani publici pentru mașinăria de partid.

“Să fie clar, motivul pentru care președintelui PNL Timiș îi displace ideea restructurării STPT este că protejează o haită de politruci adânc înșurubați pe posturile călduțe ale societății. Că Alin Nica este paralel cu ideea de returnare a investițiilor și de calitate a serviciilor este de înțeles. Omul nu a lucrat în viața lui pe piața liberă a muncii. Toată viața profesională și-a petrecut-o prin diverse funcții politice. Așa că prima lui grijă este să-și mulțumească mașinăria de partid, cea care l-a făcut din primăraș de comună baron peste județ. De fapt, aceasta este principala miză pentru PNL și PSD în județul nostru și motivul atacurilor zilnice pe care le lansează înspre administrația USR“, susține Raoul Trifan.

Șefii deserveau întreaga mașinărie de partid

“Când Dominic Fritz a câștigat alegerile, useliștilor li s-au năruit perspectivele. Pilele înrădăcinate în toate instituțiile și-au văzut scaunul pus în pericol, iar fluxurile de bani publici au încetat să curgă spre firmele de casă ale PNL și PSD. Întreg aparatul de sifonat bani publici s-a mutat acum la CJ, o instituție cu buget mai mic decât al Timișoarei – mai puțini bani de deturnat. Aceasta este de fapt marea problemă a lui Alin Nica: secarea surselor de bani publici prin care șefii deserveau întreaga mașinărie de partid. Din păcate pentru ei, noi nu ne vom opri. Vom curăța administrația din Timișoara, instituție cu instituție. Iar din 2024 o vom curăța și pe cea din județ“, a mai menționat senatorul USR Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole