Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis: Poliția Locală Timişoara este ciomagul administrației

Șeful PSD Timiș a comentat cazul berăriei a cărei activitate a fost suspendată de Poliția Locală din cauza muzicii care deranja locuitorii din zonă.

Alfred Simonis ia apărarea afaceriștilor și consideră că vinovat de situația creată este primarul Dominic Fritz, deși atribuțiile privind coordonarea instituției le deține viceprimarul liberal, Cosmin Tabără.  

“Dominic Fritz, caz de manual: unde nu este minte,  este ranchiună şi răzbunare!“, spune șeful PSD Timiș.

“Martie 2021. Consiliera locală USR Ana Munteanu descinde ilegal împreună cu jandarmii la un restaurant din Timisoara, deținut de omul de afaceri Dan Dinu. Izbucneşte un scandal național, iar mai mulți lideri locali ai USR se aleg cu plângeri penale şi cu procese.

Octombrie 2021. Primarul USR Dominic Fritz semnează ordinul de închidere a Berăriei 700, aparținând aceluiaşi om de afaceri, după ce Poliția Locală a efectuat controale repetate şi a aplicat amenzi, contestate toate în instanță. Dan Dinu afirmă public că Dominic Fritz i-ar fi solicitat o sponsorizare în campania electorală, el refuzat şi că totul miroase a răbunare personală. Localul plăteşte lunar Primăriei o chirie de 10 000 de euro.

Tot mai mulți oameni de afaceri din oraş se întreabă dacă şi când le va veni şi lor rândul să fie vizitați şi amendați de Poliția Locală pentru că nu au cotizat în campania USR  şi a lui Dominic Fritz! Din păcate,  şeful interimar al Poliției Locale, Dumitru Domăşneanu, execută orbeşte ordinele politice ale primarului, aducând tot mai mult cu milițienii din vechiul regim! Oamenii de afaceri din Timisoara, care şi aşa traversează o perioadă economică foarte grea, nu au un partener, ci un adversar în primarul oraşului: plătesc cele mai mari taxe şi impozite locale; obțin foarte greu documentațiile legale în primărie; sunt amendați, iar afacerile lor sunt închise dacă indrăznesc să critice administrația neo-marxistă sau ciomagul acesteia, Poliția Locală Timişoara!“, consideră Alfred Simonis.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole