Nicolae Robu urăște trădarea, dar îi iubește pe trădători – ar putea fi desemnat candidat al PNL la funcția de primar al Timișoarei chiar de cei pe care îi acuza că l-au trădat

Un proverb spune că “iubim trădarea, dar îi urâm pe trădători“.

Ei bine, Nicolae Robu, rebel și nonconformist cum s-a remarcat de-a lungul timpului, demonstrează încă o dată că este “pe invers“.

Adică urăște trădarea, dar îi iubește pe trădători.

În vara anului 2021, Nicolae Robu, în prejma alegerilor județene din PNL Timiș, dezvăluia anumite informații în premieră care susținea că sunt dovada faptului că a pierdut Primăria Timișoara din cauza trădărilor din interiorul PNL Timiș și îl acuza direct pe Alin Nica, actual șef al PNL Timiș, și pe Dănuț Groza, actualul secretar general.

Mai mult, Nicolae Robu îl acuza pe Alin Nica ca fiind un mojic josnic care va avea probleme cu DNA pentru a-și justifica averea fabuloasă dobândită din salariu mic de primăraș de sat.

În același timp, Alin Nica și Dănuț Groza au început o campanie de epurări interne pentru a înlătura golanii și interlopii de care îl acuzau pe Nicolae Robu că s-a înconjurat.

Doi ani au trecut doar de la scandalurile epice din PNL Timiș, iar Nicolae Robu pare tot mai aproape să devină candidatul lui Alin Nica și Dănuț Groza la viitoarele alegeri locale pentru funcția de primar al Timișoarei.

Politica este arta compromisului, așa se spune, dar aici nu este niciun fel de artă, este doar lipsa de caracter a tuturor personajelor implicate, iar cel care poate fi acuza cel mai rău este chiar Nicolae Robu, un veritabil intelectual, cu o carieră impresionantă, deoarece de la Alin Nica și Dănuț Groza ce așteptări poți avea fiind doi țărani de pe sate.

Vom alege şi aproape că l-am ales pe cel mai bun candidat pe care oamenii îl vor în Timişoara. Nu luăm decizii pe sentimente sau pe afinităţi. Sondajele arată clar că fostul şi viitorul primar Nicolae Robu are cele mai mari şanse de a câştiga un nou mandat în fruntea municipiului. 99 la sută va fi Robu. Urmează validarea în BPJ, dar aş spune sută la sută”, a declarat zilele trecute Alin Nica.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole