Senatorul USR Timiș, Raoul Trifan, despre alinața PNL-PSD: ar mai fi fost Alin Nica președinte de Consiliu Județean sau ar fi rămas primar la Dudeștii Noi?

Senatorul USR Timiș, Raoul Trifan, a comentat ultima ieșire publică a șefului PNL Timiș, Alin Nica, care a lansat un Laudatio la adresa viitoarei alianțe cu PSD.  

““Chiar dacă este PSD-ul cu care ne-am războit atât de mult în ultimii ani, dacă ne angajăm pe un set de proiecte, eu cred că putem avea o guvernare stabilă.” – Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș. Nu a trecut mult timp de când domnul Simonis, președintele PSD Timiș, ne spunea că, din punctul său de vedere, Alin Nica este cel mai bun președinte pentru PNL Timiș“, spune Raoul Trifan.

Alin Nica ar fi rămas primar la Dudeștii noi?

“Acum înțelegem cu adevărat ce a vrut să spună. Afecțiunea domnului Nica pentru colegii săi social-democrați este recunoscută și în public. Aceste mărturisiri explică și alianța de la nivel local dintre PSD și PNL. Cea prin care toate tunurile au fost puse pe administrația locală, iar toate eforturile sunt depuse pentru sabotarea și blocarea acesteia. Oare câte voturi primea domnul Alin Nica de la timișeni dacă spunea aceste lucruri în campaniile de anul trecut? Ar mai fi fost președinte de Consiliu Județean sau ar fi rămas primar la Dudeștii Noi?“, se întreabă senatorul USR Timiș.  

Românii nu au votat partide de dreapta pentru a aduce stânga la putere

“Un lucru este cert, românii nu au votat partide de dreapta pentru a aduce stânga la putere. Nici în Parlament, și nici în județul nostru.  Mandatul primit în urma alegerilor este foarte clar: partidele de dreapta – USR, PNL și UDMR – trebuie să guverneze împreună. Exact acest mandat este trădat zilele acestea prin cooptarea PSD-ului la guvernare, fie locală, fie națională. USR rămâne fidel alegătorilor și voinței pe care aceștia și-au exprimat-o în alegerile locale și parlamentare. Suntem dispuși să refacem guvernarea USR-PNL-UDMR în jurul unui program coerent de reforme care să fie respectat și a unui premier care înțelege ce înseamnă să fii liderul unui guvern de coaliție“, a mai precizat senatorul USR Timiș.

Dominic Fritz și Ruben Lațcău, mesaje de susținere pentru Cătălin Drulă, candidat la șefia USR – lupta este cu un sistem al unor rețele post-securiste îmbrăcate în haine de partid – România este o țară sufocată de mafia politico-administrativă condusă de epoleți

Conducerea USR a primăriei Timișoara, în frunte cu primarul Dominic Fritz și viceprimarul Ruben Lațcău, au transmis astăzi mesaje de susținere pentru deputatul de Timiș Cătălin Drulă, candidat la șefia…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole