Șeful PNL Timiș, Alin Nica, recunoaște: am ascultat cu “vinovată plăcere“ manele, am și dansat

Șeful PNL și CJ Timiș, Alin Nica, a declarat la o televiziune locală online că a ascultat și a dansat manele.

Declarația a fost făcută în contextul în care a comentat vizita sa în Dubai și întâlnirea pe care a avut-o pe tema terminalului cargo de la Aeroportul Timișoara și care a fost stabilită, conform dezvăluirilor presei centrale, de directorul său de cabinetul, Iosif “Borsetă“ Nicoară cu interpolul Cristian Birlic, insinuând că îl consideră pe cel din urmă doar manelist, nu și interlop.

Totuși, Alin Nica și Cristian Birlic și-au făcut fotografii împreună luând masa.

M-am întâlnit cu firma din Dubai în calitatea pe care o am, de șef al CJ Timiș. Sorin Grindeanu și-a dat acordul într-o discuție față în față. Pe subiect în partid nu este cazul, i-am clarificat legat de această situație și totală lumea de bună-credință care citește vede că sunt chestiuni de cancan pe care nici nu merită să le comentez și manipulări securiste, manipulare prin alăturare, metode de tristă amintire, sau folosirea unor cuvinte din alte domenii ca să induci ideea de gravitate, stenograme de exemplu, pentru fotografiile cu print screen-urile de pe conversații de whatsapp. Stenograma se folosește atunci când ești într-un dosar penal și faci niște interceptări telefonice sau ambientale, ori nu este cazul aici deoarece nu este nicio faptă penală. Manipularea prin alăturarea, domne un apropiat al unui apropiat de-al președintelui ascultă manele și în consecință este interlop. Păi câți din cei care se uită la noi nu ascultă manele…“ a spus Alin Nica din Dudeștii Noi.

În acest context, șeful PNL Timiș a spus că a ascultat cu “vinovată plăcere“ manele și chiar a dansat.

Și eu nu sunt ipocrit să spun că nu am ascultat niciodată cu vinovată plăcere, vreodată o manea și nu am dansat niciodată pe vreo manea“, a completat șeful PNL Timiș.

Conform DEX, stenogramă este un text înregistrat prin stenografie, așadar nu se vorbește în dicționarul explicativ despre interceptări sau dosare penale. De ce le invocă totuși Alin Nica?

Recomandările noastre

Cele mai citite articole