Pagina de Facebook a CJ Timiș folosită pentru promovarea administratorului public și a logodnicei sale

Pagina de Facebook a Consiliului Județean Timiș a ajuns să fie folosită de administrația PNL și în scop de promovare a administratorului public și a logodnicei sale.

Astfel, ieri, 18 septembrie, CJ Timiș a postat o informare despre Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș care a găzduit, luni, 19 septembrie, conferința „Cultura tinereții în Hristos”, susținută de părintele Costantin Necula, o personalitate recunoscută în peisajul cultural românesc, precum și în lumea ortodoxiei.

Între cele patru fotografii postate se regăsește și un portret de pus în ramă al administratorul public al județului Timiș, Marian C. Vasile, alături de logodnica sa, Bianca Mititelu, angajată a Consiliului Județean, care au participat la conferința respectivă.

Screenshot

Conform unor surse apropiate de șeful CJ Timiș, Alin Nica, idila a început între mâna dreaptă a șefului PNL al administrației și cântăreața de muzică populară acum câteva luni, însă ea nu a rămas la stadiul de amantlâc, ci s-a materializat prin logodna dintre cei doi, fapt anunțat pe pagina de Facebook a viitoarei doamnei Vasile prin câteva fotografii de vacanță din luna august.

Fericitul eveniment a fost însă umbrit spun surse apropiate de șeful CJ Timiș, Alin Nica, de faptul că administratorul public al județului Timiș, Marian C. Vasile, a dorit să aibă atât de aproape lângă el sufletul său pereche încât l-a dat afară din birou pe fostul președinte al CJ Timiș, Viorel Coifan, care ocupa o încăpere lângă biroul administratorului public, pentru ca în locul său să fie mutată logodnica sa, Bianca Mititelu, angajată în CJ Timiș pe vremea administrației PSDobra.

În speranța unei eventuale căsătorii, Buletin de Timișoara le urează celor doi casă de piatră și vă invită să ascultați melodia “Un bărbat mândru mi-am luatîn interpretarea logodnicei administratorului public al județului Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole