Primarul PNL din Deta, Petru Roman: solicităm schimbarea lui Alin Nica și Dănuț Groza de la conducerea PNL Timiș

Luni la București a avut loc întâlnirea conducerii PNL cu delegația primarilor din Timiș nemulțumiți de actuala conducere județeană.

Conform unor surse politice concluzia a fost una clară, conducerea județeană va fi înlocuită din funcție, așa cum puteți citi AICI.

Solicitarea a fost făcută în mod clar de grupul primarilor, conform primarului de la Deta, Petru Roman.

Ne-am întâlnit cu președintele partidului, domnul Nicolae Ciucă, domnul secretar general, Lucian Bode și cu domnul prim-vicepreședinte, Rareș Bogdan. A fost acolo deoarece suntem nemulțumiți de ce se întâmplă în cadrul filialei și am cerut schimbarea conducerii filialei Timiș, adică Nica Alin din funcția de președinte și Groza Dănuț din funcția de secretar general. Am explicat tot ce era de explicat, dar și dânșii cunoșteau chiar mai bine decât noi situația din Timiș și urmează să se ia măsurile de rigoare. Dânșii vor fi cei care vor lua măsuri, nu noi. Sper că se vor lua măsurile cât mai repede, ei cunoșteau situația în care ne aflăm și dacă vor să aibă rezultate bune în Timiș trebuie să ia o măsură, că așa nu putem continua“, a declarat Petru Roman, citat de Radio Timișoara.

Chiar astăzi însă, șeful PNL Timiș, Alin Nica, a declarat că refuză să demisioneze și a lansat un atac nedemn de un șef de partid tocmai la adresa primarului PNL din Deta Petru Roman, așa cum puteți citi AICI, adăugând că 11 primari ai filialei nu sunt reprezentativi pentru partid.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole