Alin Nica anunță că nu își dă demisia din fruntea PNL Timiș: 11 primari nu sunt reprezentativi

Luni la București a avut loc întâlnirea conducerii PNL cu delegația primarilor din Timiș nemulțumiți de actuala conducere județeană. 

Conform unor surse politice concluzia a fost una clară, conducerea județeană va fi înlocuită din funcție, așa cum puteți citi AICI.

Astăzi, șeful PNL Timiș Alin Nica, spune că nu i s-a cerut demisia din funcția de șef al filialei.

Sub nicio formă nu mi s-a cerut nimic. Li s-a spus, băi, stați cuminți, nu se schimbă nimic la Timiș, discutați și rezolvați-vă problemele acolo intern. Eu le-am spus colegilor de la București că cei 11 primari nu sunt reprezentativi pentru cei 49 de primari care sunt în filiala PNL. Păi încerc să găsesc soluții astfel încât să rezolvăm problemele pe care ei le reclamă, dar sunt unele probleme pe care eu nu am cum să le rezolv, de exemplu, problema fiului primarului de la Deta nu am cum să o rezolv, că nu eu am iești în stradă cu săbiile să mă lupt acum 12 ani; cu alocările de la Anghel Saligny n-am cum s-o rezolv eu pentru că acolo au fost criterii clare și dacă ei nu au venit la întâlniri nu au înțeles și au rămas cu nemulțumiri, n-am cum să mediez eu conflicte interpersonale pe care le au ei cu Dănuț Groza sau cu alți colegi din partid. Eu zic că e doar o furtună într-un pahar cu apă și se vor rezolva fără prea multe zvârcoliri“, a declarat Alin Nica, citat de Radio Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole