Alin Nica este terminat – va fi înlocuit din funcția de șef al PNL Timiș

Astăzi la București a avut loc de la ora 12:00 întâlnirea conducerii PNL cu delegația primarilor din Timiș nemulțumiți de actuala conducere județeană. 

Conform unor surse politice concluzia este una clară, conducerea județeană va fi înlocuită din funcție.

La întâlnire a participat și premierul Nicolae Ciucă și ni s-a spus că va fi schimbat din funcție (n.r. Alin Nica) în perioada imediat următoare”, au declarat surse ale Buletin de Timișoara, fără a preciza cine îi va lua locul actualului șef al PNL Timiș. 

Conform altor surse convergente ale redacției noastre, este un posibil ca la nivelul PNL Timiș să fie numită o conducere interimară neutră, care să îl aibă în frunte pe Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin și vicepreședinte regional al PNL, care va avea misiunea să încerce să împace taberele din partid și să pregătească viitoarele alegeri din filială.

Fierberea din PNL Timiș a dat în clocot zilele trecute când prim-vicepreședintele filialei, deputatul Marilen Pirtea, a prezentat în interiorul partidului o Scrisoare deschisă în care descria dezastrul creat de Alin Nica – președintele și Dănuț Groza – secretarul general și acuza că “în PNL Timiș sunt tribunale obștești, ca în dictatură, se înfierează cu mânie proletară și rămân în scenă doar slugile – tinerii învață modelul obedienței și al slugărniciei“.

Așa s-a ajuns ca o delegație a primarilor să fie chemată astăzi la București pentru a discuta cu conducerea centrală a partidului problemele din Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole