Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, a fost reconfirmat ca lider al grupului parlamentar PSD din Camera Deputaților. Ce beneficii a adus județului această funcție?

Deputatul și șeful PSD Timiș, Alfred Simonis a fost reconfirmat ca lider al grupului parlamentar PSD din Camera Deputaților.

Mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată! Mă onorează și mă obligă în egală măsură! Realegerea ca lider al grupului Partidului Social Democrat din Camera Deputaților înseamnă muncă și responsabilitate, dar nu mă feresc de niciuna și voi face tot ce-mi stă în putere să le tratez cel puțin cu aceeași seriozitate ca și până acum“, a scris pe Facebook, șeful PSD Timiș.

Alfred Simonis deține această calitate din februarie 2019, când la doar 33 de ani devenea cel mai tânăr lider de grup din istoria Parlamentului României.

Ce beneficii a adus județului această funcție deținută de liderul PSD Timiș nu se știe, deoarece Alfred Simonis nu și-a prezentat un bilanț al activității nici la preluarea noului mandat, nici la încheierea celui vechi.

Cert este că șeful PSD Timiș a declarat în mod repetat că filiala social-democrată își va anunța candidații la alegerile locale încă de la finalul anului trecut, lucru care nu s-a întâmplat nici până acum.

Mai mult, PSD Timiș nu a avut nicio reacție la anunțul de săptămâna trecută al Agenției Naționale de Integritate privind declararea șefului CJ și PNL Timiș, Alin Nica, în conflict interese și sesizarea Parchetului Înaltei Curți în privința a două posibile fapte penale – folosire a funcției pentru favorizarea unor persoane și de fals în declarații.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole