Dominic Fritz se laudă printr-un selfie că bea apă de la robinet – îmbuteliată în recipiente de sticlă reutilizabile de la Aquatim

Primarul Timișoarei a postat marți seara pe Facebook un mesaj inedit, demn de o promovare de marketing a unui produs local.

După ședința de Consiliu Local care a început la ora 17:00 și a ținut aproximativ două ore, Dominic Fritz a ținut să ne anunțe că bea apă din rețeaua publică, probabil fiind setos, nevoie mare, de confruntările cu frustrații “băieți de pe sate“ de la PNL ajunși pe funcții într-un oraș prea mare față de anvergura lor de pomanagii ai partidului și râmători ca porcii în țărână după sinecurile primite ca răsplată pentru lipitul de afișe propagandistice mincinoase în campania electorală.

Gata cu ședința de consiliu local pentru azi. Orele de dezbatere se sting cu apă direct de la Aquatim S.A. , îmbuteliată în recipiente de sticlă reutilizabile. Așa îmi place și politica: fără plastic. Autentic. Proaspăt“ , a scris Dominic Fritz pe Facebook.

Amintim că în Consiliul Local Timișoara grupul PNL se bazează și pe aleși locali parte a “Diviziei Cercetaților“, care se află în vizorul Agenției Naționale de Integritate precum:

· consilierul local și șef al Poștei Timișoara, Adrian Lulciuc, cercetat pentru conflict de interese și incompatibilitate, care recent și-a transferat nevasta care era angajată a Primăriei Timișoara în Consiliul Județean Timiș, condus de șeful său de partid, Alin Nica, cercetat la rândul său de către ANI pentru mai multe posibile conflicte de interese;

· consilierul local Ștefan Sandu, cercetat pentru conflict de interese;

· consilierul local Lorenzo Barabaș, cercetat pentru incompatibilitate.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole