VIDEO. Primarul PNL din Ciacova, Petru Filip, candidat “comasat“ cu PSD, derapaj șocant – își dorește în oraș vietnamezi care să mănânce câinii vagabonzi

Primarul PNL din Ciacova, Petru Filip, fostul fruntaș PDL-ist, candidat al Alianței PSD-PNL la alegerile locale din 9 iunie pentru un nou mandat deși este primar din anul 2008, a avut zilele trecute un derapaj șocant în cadrul unei emisiuni electorale.

Dragi locuitori din Ciacova, Obad, Petroman, Cebza și Macedonia. Datorită performanțelor obținute de administrația publică locală pe care o conduc și a rezultatelor sondajelor efectuate pe teren, coaliția PNL-PSD susține candidatura mea la funcția de primar. Aceste performanțe nu ar fi fost posibile fără sprijinul permanent pe care l-am avut din partea dumneavoastră, dragi cetățeni, al echipei din primărie și al colaboratorilor externi“, arăta pe Facebook, la începutul lunii aprilie, primarul din Ciacova.

Încurajat de apartenența la Partidul Comasat, dar puțin cunoscut la nivelul opiniei publice, din lipsa realizărilor notabile, Petru Filip și-a dat frâu liber pozițiilor retrograde care zac bine ascunse de cetățeni în interiorul multor așa ziși politicieni, care deși conduc orașe, tot rurali au rămas.

Dorind să explice lipsa forței de muncă din zonă, acesta a spus, nici mai mult nici mai puțin, că își dorește să vină muncitori din Vietnam pentru că așa ar scăpa de câinii vagabonzi.

Partidul Comasat format din PSD și PNL este plin de candidați dubiși care bazându-se pe o mare alianță consideră că alegerile sunt deja câștigate și se pot desfășura oricum și oricât.

Buletin de Timișoara vă prezenta chiar recent cazul primarului din Bucovăț care folosește mașina de serviciu în interes personal și parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap sau cazul primarului din Iecea Mare care a bătut cu parul doi adversari politici.

Mai mult, alți primari, precum cei din Denta sau Balinț, și-a condus administrații într-un mod extrem de discutabil, ba chiar și-au plătit salarii ilegal de la primărie, iar primarul din Iecea Mare deși a bătut cu parul doi PNL-iști este garantat chiar și de Sorin Grindeanu în persoană.

Culmea este că toți aceștia sunt recompensați de partide în loc să fie sancționați, iar la Ciacova de exemplu PSD a renunțat la candidatul său pe care îl anunțase deja,  pentru a susține candidatul PNL, pe Petru Filip, personajul din poveste cu vietnamezii mâncători de câini vagabonzi românești.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole