Nicolae Robu ar fi vrut ca Dominic Fritz să fie arestat din fața ofițerului de stare civilă: DNA, să vină să îl ia! Actualul primar tocmai s-a căsătorit

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, a primit vestea căsătoriei lui Dominic Fritz tocmai când analiza actele depuse de actualului primar la Starea Civilă. Concluzia lui Nicolae Robu după analiza proprie a fost una singură: “DNA, SĂ VINĂ SĂ ÎL IA!”.

“‼️Iată în poza atașată dovada clară, GENERATĂ CHIAR ÎN INSTITUȚIA NUMITĂ PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TIMIȘOARA, a faptului că dl Fritz NU ARE DOMICILIUL ÎN TIMIȘOARA!” –  a scris Nicolae Robu cu referire la documentul de mai jos.  

“Presupun că pe cei de la Evidența Populației, subordonați d-lui Fritz, s-a pus presiune să accepte declarația de căsătorie fără a li se prezenta actul cu domiciliul mirelui, pe care îl cere, fără echivoc, legea, pt ca el să nu fie “desecretizat”, fiind, cum am tot spus, garantând 100%, în Germania!-, ci să scrie în acea rubrică, PE FALS, cum a făcut dl Fritz la alegeri, adresa sa de locuire temporară în Timișoara. Remarcăm că pt mireasă este scris corect, așa cum cere legea, orașul de domiciliu și țara. Orașul de domiciliu, nu de rezidență, punctez, domiciliul și rezidența fiind noțiuni juridice total diferite!”, constată Nicolae Robu.

Cei de la Evidența Populației au refuzat să facă falsul cerut

“Presupun, în continuare, că cei de la Evidența Populației au refuzat să facă falsul cerut și, ca să scape de presiune, au recurs la un subterfugiu, care este tot o ilegalitate, dar mai mică decât falsul și au acceptat declarația d-lui Fritz chiar așa neconformă cu cerința legii, dar neconformă “la vedere”, nu făcută să pară conformă, cum și-a făcut dl Fritz toate declarațiile din dosarul de candidatură”, susține Nicolae Robu.

Procuratura și DNA trebuie să se sesizeze

“Nu-mi pot închipui că Procuratura, Procuratura Specială numită DNA, celelalte instituții ale Statului Român, nu se vor sesiza nici acum, să-i trimită în judecată pe acești indivizi care în mod atât de clar reprezintă UN GRUP ORGANIZAT, după părerea mea cu compoziție inspirată din ce a consacrat Mafia, pur și simplu și nu vreau să detaliez! Eu refuz statutul de colonie pt țara mea, pe care văd cu durere că alții vor să ni-l confere, sub aplauzele sau chiar cu sprijinul unor compatrioți, mulți suspuși, chiar foarte suspuși!”, a mai precizat fostul primar.

Primarul trebuie să aibă domiciliul în unitatea administrativ teritorială în cauză

“Stimați Procurori, Stimați Judecători, ați fi acceptat vreunul dintre dv ca un cetățean cu domiciliul în Dumbrăvița -de exemplu- să candideze la Primăria Timișoara sau ca eu, în timp ce eram Primar, având la alegeri domiciliul în Timișoara, să mi-l schimb pe parcursul mandatului pe Dumbrăvița -iarăși de exemplu- și totuși, să continui să fiu Primar, când legile cer ca atât la alegeri, cât și pe tot parcursul mandatului, domiciliul Primarului să fie în unitatea administrativ teritorială în cauză?! SUNT CONVINS CĂ NU, sunt convins că v-ați fi făcut datoria cu profesionalism, așa cum sunt încrezător că v-o veți face și în cazul Fritz, Nemeth etc. Căci dacă domiciliul în Dumbrăvița nu e acceptabil, nu-mi închipui că poate fi acceptabil domiciliul în Germania!”, a încheiat Nicolae Robu, fără a face o urare noilor însurăței.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole