Primarul din Bucovăț, Gheorghe Pop, trecut de la PMP la PSD, prins cu mașina primăriei la cumpărături fiind parcat pe locurile desinate persoanelor cu handicap

Primarul din Bucovăț, Gheorghe Pop, ales în 2020 din partea Partidului Mișcarea Populară, a făcut recent pasul spre PSD Timiș.

Gheorghe Pop, primarul comunei Bucovăț, s-a alăturat astăzi echipei Partidului Social Democrat și va candida pentru un nou mandat din partea PSD“, anunța pe Facebook, la finalul lunii martie, președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, șeful actual al traseiștilor din tot județul.

Mișcarea cu trecerea la PSD a fost una naturală pentru primarul din Bucovăț, având în vedere că Buletin de Timișoara vă informa într-un articol, disponibil AICI, cum Gheorghe Pop este un nostalgic comunist, care stătea cu o cană cu chipul lui Nicolae Ceaușescu pe birou.

Trecerea la PSD pare însă că i-a adus primarului și alte metehne.

Așa se face că Gheorghe Pop a fost descoperit de un locuitor al comunei folosind mașina de serviciu în interes personal pentru a-și face cumpărăturile la un supermarket din comuna vecină, Moșnița Nouă.

Îmi veți spune ca nu sunt imparțial ca postez mai mult despre foștii pmp-iști actuali psd-iști dar ducându-mă la Lidl Moșnița Nouă să îi cumpăr fetei mele vestitele napolitane Roger mi-a sărit în ochi această frumoasă parcare, acum vine întrebarea… Tot cu H ne veți conduce în următori 4 ani sau ne-ați condus cu H 4 ani?, se întreba retoric pe Facebook un locuitor al satului Bucovăț. 

Recomandările noastre

Cele mai citite articole