Primar din Timiș nostalgic după comunism. L-a întâmpinat pe șeful PNL Alin Nica cu o cană cu chipul lui Nicolae Ceaușescu

Pentru a masca lipsa de simpatie din propriul partid, șeful PNL Timiș, Alin Nica, recurge la o manevră de manipulare, în primul rând a propriilor colegi de partid, cărora trebuie periodic să le întrețină iluzia că mai reprezintă ceva politic, când în realitate este un “cadavru politic” care își așteaptă sfârșitul.

Așa se face că din când în când, Alin Nica dă câte o tură pe la diverși primari, mulți dintre ei dependenți 100% de fondurile repartizate politic de către CJ Timiș, sub ochii nepăsători ai celorlalte partide, deci, mai mult forțați de împrejurări decât cu mare bucurie, trebuie să accepte prezența în comuna lor a celui mai “insalubru” șef de județ din istorie.

Zilele trecute, Alin Nica, “Săteanul rupt în fund“ ajuns mare ștab la oraș, a postat pe pagina sa de Facebook, o fotografie de la o vizită în Bucovăț.

Fiind o comună periurbană, în care se mută tot mai mulți “timișoreni” te-ai aștepta ca și primarul să fie unul european.

Când colo, edilul, pe numele său Gheorghe Pop (PMP), este un nostalgic comunist, care are în propriul birou, la loc de cinste, o cană cu chipul lui Nicolae Ceaușescu, așa cum se poate observa în fotografie.

Vizita la Bucovăț a singurului Sătean ajuns vreodată în fruntea județului Timiș arată adevăratele credințe ale multor politicieni și demagogia ordinară vândută opiniei publice, cum că unii ar fi trimișii europenilor pe pământ.

Chiar poza în sine spune multe, pentru că dacă te uiți la personaje și nu le-ai cunoaște, nu ți-ai putea da seama care este șeful CJ Timiș, lipsa de prestanță fiind de-a dreptul ridicolă, însă explicabilă deoarece “poți scoate țăranul din sat (cazul lui Alin Nica), dar nu poți scoate satul din țăran (cazul șefului CJ Timiș)”.

O asemenea cană cu chipul lui Nicolae Ceaușescu poate fi cumpărată și de pe OLX, dacă vă interesează să o puneți printre “bebelouri”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole