PNL Timiș a scos “Divizia Cercetați“ la plimbare prin Timișoara, în frunte cu pupăciosul de inele Alin Nica

PNL Timiș a organizat astăzi în Timișoara o acțiune electorală denumită pompos și ipocrit “întâlnire cu cetățenii în zona Dâmbovița“.

Întâlnire cu cetățenii astăzi, în zona Dâmbovița. Viceprimarul Timișoarei Cosmin Tabără, președintele Consiliul Județean Timiș, Alin Nica, și consilierii locali au fost printre oameni pentru a afla problemele cu care se confruntă. Mulțumim dnei Aurora More Pricop pentru implicarea în rezolvarea problemelor cetățenilor din zona Dâmbovița!“, arată PNL Timiș într-o postare pe Facebook.

La acțiune, conform fotografiilor postate în mediul online, a fost scoasă în față “Divizia de Cercetați“ din cadrul partidului în următoarea componență: 

– Alin Nica, șeful PNL Timiș, cercetat de Agenția Națională de Integritate pentru mai multe posibile conflicte de interese;

– Nicolae Bitea, fost consilier județean și director al STPT, trimis în judecată de DNA pentru corupție;

– Lorenzo Barabaș – consilier local în Timișoara, cercetat de Agenția Națională de Integritate pentru incompatibilitate.

Alături de cei trei, au urcat în “bărcuța penelistă“ care a dat târcoale lacului din Dâmbovița – pe malul căruia deține un birt un vajnic membru al PFA Sorin Grindeanu, este vorba despre actualul șef PSD de la Administrația Canalului Navigabil Bega, Ioan Mateescu – viceprimarul Cosmin tabără, consilierul local Dan Diaconu – care pare că s-a vindecat de Nicolae Robu și l-a luat de mână pe Alin Nica; consilierul local Daniela Mariș – proaspăt “executată“ politic de “echipa câștigătoare“ din fruntea organizației de femei, dar care pare a nu avea nimic împotrivă, așteptând o iluzorie reconfirmare pe lista pentru Consiliul Local și consilierul local Simion Moșiu.

Acțiunea de a veni în fața cetățenilor a fost una ipocrită și nerușinată deoarece la Timișoara contribuția PNL a fost rezumată recent chiar de viceprimarul PNL fără atribuții Cosmin Tabără care recunoștea că în 2022 nu a reușit să împingă niciun proiect important, dar că, dacă va mai rămâne în funcție, promite să depună același efort ca anul acesta. Pe plan politic circ și scandal continuu. Mai mult, la Consiliul Județean, în afară de proiectele moștenite de la PSDobra, administrația Alin Nica nu s-a remarcat cu nimic și nu a reușit să implementeze niciun proiect major de dezvoltare, fapt confirmat și de nenumăratele ieșiri publice ale unor lideri politici ca Dominic Fritz sau Alfred Simonis.

De remarcat din fotografiile postate și minciuna ordinară promovată și practicată de PNL Timiș care transmitea în 14 octombrie 2021 că Nicolae Bitea se suspendă din partid deoarece DNA l-a trimis în judecată pentru corupție, așa cum puteți afla chiar din oficiosul PNL Timiș, publicația Opina Timișoarei, AICI. Așadar, un membru chipurile suspendat din partid participă la o acțiune politică, dar să amintim și faptul că între timp acesta a primit și o sinecură de la partid fiind angajat la o asociație satelit a CJ Timiș, Apă-Canal, care este finanțată din bani publici.

Totodată, nu putem să nu observăm că șeful cercetaților, Alin Nica din Dudeștii Noi, la 41 de ani este îmbrăcat ca un puștan frustrat de coșurile de pe față, fiind de altfel recunoscut la nivel județean stilul rușinos în care reprezintă județul, așa cum spunea recent fostul șef al CJ Timiș, Călin Dobra.

În final, trebuie apreciat faptul că pentru a imortaliza pentru istorie momentul în care un “Țăran“ de la Dudești se întâlnește cu locuitori ai cartierului Dâmbovița a fost chemat și un… cameraman. Păcat să mai este printre noi Sergiu Nicolaescu, ar fi ieșit un film istoric de toată frumusețea propagandistică.

Vineri, într-o conferință de presă, primarul Timișoarei, Dominic Fritz atrăgea atenția că șeful PNL Timiș, Alin Nica, merge la București să pupe inelele care trebuie să rămână în funcție și nu pentru a rezolva problemele cetățenilor.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole